2777
2789
عالیی قبول باشه چطوریه؟ منم بخونم

فداتشم گلم همتونو دعا کردم 

الان میزارم مراحلش رو برات

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیی قبول باشه چطوریه؟ منم بخونم

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
فداتشم گلم همتونو دعا کردم  الان میزارم مراحلش رو برات

ممنونم آجی مشکلاتم خیلی زیاده خیلی داغونم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

گلم برام دعا کن خیلی محتاج دعام حدیث اسمم

ممنونم آجی مشکلاتم خیلی زیاده خیلی داغونم 

ان شاالله به حق فاطمه الزهرا حاجت روا بشی

فدات آجی ممنون

خواهش میکنم❤

چیشد با خواهرت آشتی کردی 

سلام خوبی

بهش زنگ زدم بلاک بودم با گوشی همسرم زنگ زدم دیدم خیلی مایل نیست باهام حرف بزنه منم دیگه طرفش نرفتم تا همینجاشم بر حسب اینکه از من بزرگتر بود رفتم جلو 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.