2777
2789
عنوان

همکار خانم ،شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 23 پست
این جریان کلیپ رقص شکیرامال یه سال پیشه وقتی دیدمخیلی عصبی شدم وبهش گفتم اونم بلاک کرد ولی الان دو ر ...

بلاکش کن به روی خودتم نیار

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شما هم نباید اینکار رو می‌کردید ، البته نظر منه ، چرا اینقدر پیگیر میشید که بالاخره یه چی پیدا ک ...

یعنی بزارم هر اتفاقی بیوفته بعد کاسه چه کنم دستم بگیرم با عرض پوزش مخالفم با چشم وگوش بسته بودن

آری آغاز دوست داشتن است،
یعنی بزارم هر اتفاقی بیوفته بعد کاسه چه کنم دستم بگیرم با عرض پوزش مخالفم با چشم وگوش بسته بودن

خیر منظورم این نیست ، ببینم یه سوال خدایی نکرده اگر زمانی چیزی ببینید از تو گوشی ، حاضرید جدا بشید، اگر جوابتون مثبته که هیچ با همین فرمون برین جلو ،  اما اگر جوابتون منفیه و زندگیتونو با این فرد ادامه میدید  پس ترجیحا هیچ وقت چک نکنید ، مردها رو برای خودمون شاخ نکنیم با این کارها، فکر کنند چه لعبتی هستند که ما همش نگرانیم کسی ازمون ندزدتشون، جدی میگم

سلام دوست عزیزم

یکی از تاپیکهاتون در مورد نوک زبانی بود

منم این مشکلو دارم با مراجه به گفتار درمان نتیجه میگرم؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀