2777
2789
عنوان

رژیم تعیین جنسیت پسر

199 بازدید | 10 پست

سلام دوستان شبتون بخیر.من تو رژیم پسر هستم.

اسفند میخوام اقدام کنم.

اما دکترم گفت الان یه سونو برو که تخمک گذاریت دستمون بیاد.

حالا میشه درمورد روز تخمک گذاری بهم توضیح بدید.امروز رفتم سونوگرافی و فولیکولم ۱۷ بود.روز ۱۳ پری هم هستم.

دکترم گفت روز ۱۳و۱۴و۱۵ باید اقدام داشته باشی.

یه ماما هم که ازش رژیم گرفتم گفت که ماهی که میخوای اقدام کنی برو سونو بعد آمپول آزادسازی تخمک بزن بعد ۲۴ تا ۳۶ ساعت میتونی اقدام کنی.

اما دکتر خودم میگه آمپول نمیخواد

بین شما کسی هست آمپول برای آزادسازی تخمک زده باشه؟

یک‌معلم عاشق که زندگیش کنار بچه ها میگذره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرامیریدتعیین جنسیت به نظرم خداخودش هرچی به صلاح ادم باشه بهش میده مهم اینکه سالم باشه

بله اون که هست ، خدا خودش هرچی صلاح بدونه میده.منتها من دوتا دختر دارم و خودم هم برادر ندارم کلا پسر کمه تو فامیلمون و دوست دارم که خودم یه پسر داشته باشم.حالا ما تلاشمونو میکنیم، بقیه‌ش دست خداست که ببینه به صلاحمون هست یا نه

منم چند ماه دنبالش بودم آمپولم زدم فکر‌کنم روزش را درست امپول نزد طبق زمان هم انجام دادیم دختر شد

سونوگرافی نرفتید زمان تخمک‌گذاری رو‌متوجه بشید؟