2777
2789
عنوان

اونایی که شهر غریب ازدواج کردن...

906 بازدید | 53 پست

از اینکه تو یه شهر غریب ، شوهر کردین و دور از خانوادتون زندگی میکنین ، سخت نیست؟  

دوری خانواده اذیتتون نمیکنه؟ 

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته ولی اگه زود ب زود بتونی بری پیش خونوادت میشه تحمل کرد و البته جایی که ازدواج کردی خوب باشه همسرت هم خوب باشه می ارزه

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

نه سخت نیست

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

من دور از خانواده ام بودم ۴سال. خیلی سخت بود بعد بچه شدم مرده متحرک‌. یه زن افسرده و همیشه خسته که حتی اگر مریض میشد کسی نبود یه لیوان آب دستش بده باید با اون حال بچه و خونه رو سر و سامان میدادم. 

تازه من یه مزیت داشتم اگر از خانواده خودم دور بودم از خانواده همسرمم دور بودم. 

اگر از خانواده خودت دور بشی و ور دل خانواده شوهر زندگی کنی که درده روی درد