2777
2789

سلام قشنگا😍کسی هست که عمل واژینو پلاستی و لابیا پلاستی انجام داده باشه؟ منم میخوام بعد زایمانم همونجا هر دو رو انجام بدم گفتم بپرسم از شما ها اگه انجام دادید چطوری بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Vayumind2

یه هایلایت درباره لابیاپلاستی داره بخون

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

عمل لابیا خیلی خیلی عوارض داره، اینجا یه خانومی تاپیک زده بود حتی پیش دکتر معروفی عمل کرده بود واقعا تا مرز سکته و لخته خون رفته بود خیلی عمل پر خطریه بنظرم تنتون سالمه الکی خودتونو مدیض نکنید

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

یعنی چجوری میشه با عمل

من نمیفهمم عکس هم زدم گوگل متوجه نشدم

سفید میشه چی میشه

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)
دوستم بعد زایمان طبیعی هردو عمل کرد گفت خیلی دردناک وسخت بوده مخصوصا هفته اول ولی الان راضیه

چجوری میشه 

چرا من متوجه نمیشم اخه اونجا چجوری قشنگ میکنن

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)
یعنی ضرر داره عملش؟

آره خیلی ریسکش بالاست، من خودمم دوس داشتم انجام بدم ولی خیلی تحقیق کردم ریسکش بالاست، انقدر که میگن راحته نیست، اون قسمت عصبای خیلی حساسی هستن، ولی عمل تنگ کردن دهانه رحم هیچ ایرادی نداره بعد زایمان دکترت برات انجام میده، باز اونم میگن بزارید چند ماه بگذره رحم به اندازه نرمالش برسه بعد عمل کنید بهتر جواب میده 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی