2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه لطفا کمکم کنید

895 بازدید | 17 پست
پسرم 114 روزه هستش از اول هم بد خواب و کم خواب بود ولی چند روزه خیلی بدتر شده از عصر به بعد آب دهنش راه می افته و میخواد همه چی رو گاز بزنه بعد شروع می کنه به گریه کردن از نوع بنفش به زور آروم میشه بعد از چند دقیقه دوباره. انگار که یه چیزی نیشش زده باشه خیلی ناگهانی گریه می کنه شدید و تا ساعت. دو. سه بیدارت هی نق می زنه هی گریه شدید می کنه نمی دونم آیا دندون در میاره که فعلا چیزی معلوم نیست خیلی بی قراری می کنه لطفا به یه مادر خسته و درمانده کمک کنیددیگه نمی دونم چیکار کنم
خداوند خوبیها همیشه سپاسگزارت هستم تا ابد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره دندون درمیاره
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد پدر مهربانم)ﺧﺪاﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺒﺾ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻪ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﻔﻆﺶ ﻛﻦ ﺁﻣﻴﻦ
نشانه های دندان درآوردن کودک چیست؟

سیاری از والدین معتقدند که کودکشان هنگام درآوردن دندان عذاب می‌کشد (اما برخی از کودکان بدون هیچ مشکلی این دوره را طی می‌کنند). رایج‌ترین علائم دندان درآوردن عبارتند از:
تراوش آب دهان (که ممکن است باعث ایجاد تحریکات پوستی شود)
ورم لثه و حساس شدن آن
زودرنجی و نق زدن
پس زدن غذا
مشکل به خواب رفتن
دیگران را ببخشید .. نه اینکه آنها سزاوار بخشایشند.. بلکه شما لایق آرامشید!!!
برای کاهش ناراحتی کودکم چه کار باید کنم؟

به او یک چیزی بدهید تا بجود؛ یک چیزی مثل دندانگیر لاستیکی محکم و یا پارچهٔ سرد. اگر کودکتان آنقدر بزرگ شده که بتواند

غذا‌های جامد بخورد، غذاهایی خنک مثل ماست و کمپوت سیبِ پوره شده می‌تواند به کاهش ناراحتی او کمک کند. یا

می‌توانید یک چیز سخت و غیر شیرین مثل نان سوخاری به او بدهید تا بجود (از دادن هویج به او خودداری کنید، زیرا ممکن

است باعث خفه شدن او شود). مالیدن انگشت تمیزتان به لثه او با ملایمت و اندکی فشار در قسمتی که ناراحتی دارد نیز

می‌تواند به طور موقت از درد او بکاهد.
اگر این شیوه‌ها موثر واقع نشدند، برخی از پزشکان پیشنهاد می‌کنند که به او مقدار خیلی کمی قرص مسکن کودک مانند

استامینوفن بدهید، اما قبل از آن با پزشک خود مشورت کنید (هرگز به کودکتان آسپرین ندهید و حتی آن را روی لثه‌اش نمالید.

استفاده از آسپرین در کودکان باعث ایجاد سندروم رای (Reye �s syndrome) می‌شود که وضعیتی نادر اما بسیار خطرناک

است و در کودکانی که در حال بهبود از بیماری ویروسی هستند، اتفاق می‌افتد. از علائم این سندرم استفراغ شدید، گیجی یا

بیش فعالی غیر عادی است که با پیشرفت بیماری به بیهوشی و تشنج منجر می‌شود. سندرم رای در ۲۵ درصد موارد

کشنده است پس حتماً مراقب داروهایی که به نوزادتان می‌دهید، باشید.
دکتر بردم براش شربت داد هیدروکسیزین اما خیلی اثر نداره به احتمال زیاد مال لثه هاش هست درد و خارش داره نمی دونم چیکار کنم همه کار کردم
با انگاشتم میمالم ولی اثرش موقتی هست وقتی اثر داروش هم تموم می شه بازم گریه می کنه نمی دونم چقدر طول می کشه که دندون در بیاره دکترش گفت غده های بذاق ش داره کامل می شه