2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح بلند که شد موقع شستن دست و صورتش اگر عادتشون بدید به مسواک زدن 

هم میل به خوردن پیدا میکنن هم دندونای سالم تری دارن 

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷

مامانا دوتا گوجه سرخ کنین یا سیب زمینی خلالی درست کنین خیلی خوب میخورن خیلی هم خوشمزه میشه این واسه اوناییه که دوست ندارن صبحونه بخورن

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

چند تا لقمه ولی خوراکی میزارم کامل میخوره البته چون شیطون صبح مدرسه پنیر و گردو میدم دوست نداره اگه شیره انگور،بدم کامل میخوره چون انرژی زیاد میکنه و سرکلاس اذیت نکنه مجبورم پنیر بدم

وای یادش بخیر من صبحونه نمیخوردم مامانم از زن داییم یاد گرفت برام صبح ها نون لواش و خیار و پنیر درس ...

منم برا دخترم ۲ تا لقمه بزرگ نون پنیر گوجه و خیار و پول..آخرش میاد میگه کاش بیشتر میزاشتی

نه در حد یک لقمه امروز گفتم چی میخوای درست کنم گفت نیمرو باز بهتر خورد 

شمام نطرشو بپرس شاید جواب داد ولی بجه های الان با زمان ما خیلی فرق میکنن من بااینوه خیلی لاغرو ضعیف بودم سر صبحونه مینشستم میخوردم 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

وای خوب بهش حق بده کی اول صبح میتونه صبحانه بخوره 😣 به جاش مثلا کیک با شیرهدیج یا شیرکاکائو براش بذار ببره یا خودت پنکیک درست کن بعد روش موز و کرم کاکائو بریز 

بابا من ۲۲ سالمه 🥲 همش نگین ۴۰ سالته ؟نام کاربریمو عددشو زدم ۶۰ ۱۳ ربطی به سنم نداره آخه 🤦‍♀️😐 این عدد یهو اومد ذهنم گزاشتمش .... دوست عزیزم من ۲۲ سالمه ❤
من از روز اول ِکلاس اول قانون گذاشتم صبحانه نخوری  اجازه مدرسه رفتن نداری. پس با خودته. زود بخو ...

آخی عزیزم گناه داره به زور 🥺🥺

بابا من ۲۲ سالمه 🥲 همش نگین ۴۰ سالته ؟نام کاربریمو عددشو زدم ۶۰ ۱۳ ربطی به سنم نداره آخه 🤦‍♀️😐 این عدد یهو اومد ذهنم گزاشتمش .... دوست عزیزم من ۲۲ سالمه ❤
صبح بلند که شد موقع شستن دست و صورتش اگر عادتشون بدید به مسواک زدن  هم میل به خوردن پیدا میکنن ...

باورت میشه دسشویی هم به زور میبرم 

مسواک زدن بماند 

دیونه شدم 

پس چرا ما میرفتیم مدرسه اینجور نبودیم

...