2777
2789
عنوان

فردا شوهرم از سربازی میاد😍😍

249 بازدید | 12 پست

سلام بچه هافردا شوهرم بعد از یک ماه و نیم از سربازی داره برمیگرده 😍😭 از خوشحالی دارم گریه میکنم😭

خیلییی بهم سخت گذشت خیلییی

لطفا برای اینکه سلامت برسه صلوات واسش بفرستین🥰ممنون میشم❤️

و براش دعا کنین بقیه خدمتشو تو شهر خودمون باشه چون دیگه طاقت دوری ندارم😭

صدات مسکنه همه دردهامه عشقم                       یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍                                زود برگرد پیشم سربازم🥺😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله خوشبخت بشین این دوریا قشنگه 

مرسی عزیزم 😍

صدات مسکنه همه دردهامه عشقم                       یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍                                زود برگرد پیشم سربازم🥺😘
دیر رفته سربازی؟

تازه درسش تموم شده بعد از درسش اقدام کرد ۲۴ سالشه

وووی مبارکه   خوشبخت شین:)

مرسی عزیزم 😍

به سلامتی انشالله تموم میشه چون متاهله بهش زیاد ارفاق میکنن

مرسی عزیزم

انشالله