2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری

83 بازدید | 13 پست

سلام خدمت شما عزیزان من خواهرم قرص ال دی میخوره الان تقریبا ۶ .۷ ماهه ک سه ماه پشت هم قرص میخوره بعد نمیخوره تا پریود بشه باز دوباره همینطور من بهش میگم خطرناکه...بنظرتون درست میگم...؟چیزی میدونین راهنماییم کنید ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه مابین هم لکه بینی داره

خب این کلا اشتباهه که ، تمام هورمونها را ریخته بهم ، حتی به رحم آسیب میزنه باعث افزایش ضخامت رحم میشه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
خب این کلا اشتباهه که ، تمام هورمونها را ریخته بهم ، حتی به رحم آسیب میزنه باعث افزایش ضخامت رحم میش ...

منم میگم بهش اخه گوش نمیکنه گفتم ببینه شماها هم میگین....بعد عیدم میخواد اقدام کنه

منم میگم بهش اخه گوش نمیکنه گفتم ببینه شماها هم میگین....بعد عیدم میخواد اقدام کنه

اول اینکه حتما باید به تشخیص دکتر مصرف کنه ، دوم اینکه هر ۲۱ قرصی که میخوره ۷ روز باید تنفس بده شب هشتم بسته جدید شروع بشه 

الان خواهر شما با این وضعی که ایجاد کرده فکر کنم برای بارداری مشکل پیش بیاد

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
اول اینکه حتما باید به تشخیص دکتر مصرف کنه ، دوم اینکه هر ۲۱ قرصی که میخوره ۷ روز باید تنفس بده شب ه ...

چی بگم‌موندم چ بکنم چجوری بهش بفهمونم....میگم خطر خدایی نکرده سکته چیزی نداره براش؟

چی بگم‌موندم چ بکنم چجوری بهش بفهمونم....میگم خطر خدایی نکرده سکته چیزی نداره براش؟

خدانکنه ولی این مصرف عوارض داره و واقعا باید جدی بهش بگی ، به همسرش بگو که مانعش بشه 

خدانکنه ولی این مصرف عوارض داره و واقعا باید جدی بهش بگی ، به همسرش بگو که مانعش بشه 

بخدا خیلی نگرانشم...همسرش راه دوره چندوقتی میاد بنده خدا...الان یک هفتس میگه گر میگیرم..سردرده و حالت تهوع داره

بخدا خیلی نگرانشم...همسرش راه دوره چندوقتی میاد بنده خدا...الان یک هفتس میگه گر میگیرم..سردرده و حال ...

بریز دور این قرص‌ها را ببرش دکتر،  اینجوری فقط داره با جون خودش بازی میکنه