2777
2789
عنوان

محض رضاي خدااا بيايد و جواب بديد

175 بازدید | 15 پست

من چند ماه گذشته پريودام منظم بود سر ي روز مشخص از 3 اذر تا  الان42 روز پريود نشدم حالت تهوع هم دارم زير دلم سفت شده ولي دو روز پيش ازمايش دادم منفي بود و طبيعي جلوگيري كردم اخرين نزديكيم 23 اذر بوده امكانش هست باردار باشم البته خودم فكر ميكنم بعيده اخه مهر ويزيت شدم همچي نرمال بود فقط ي مقدار تو پاپ ايمير زده بود التهاب كه هنوز نبردم دكتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایشت منفی شده دیگه 

اخه من هزينشو دادم بعد گفت اورژانسي نميديم كيت اورژانس نداريم اصلا بعد  گفتم هزينمو بديد برم گفت اوكي الان دستگاه و روشن ميكنم شك كردم منم ازمايش دادم 

اخه من هزينشو دادم بعد گفت اورژانسي نميديم كيت اورژانس نداريم اصلا بعد  گفتم هزينمو بديد برم گف ...

تو حاملگی زیر شکم سفت میشه یه طرف شکم هم باد میکنه اما تو گفتی ک آزمایشت منفی شده

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️