2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مایعات زیاد بهش بده بعد خرما خیلی خوبه غذاهای سنگین اصلا بهش نده برنج ونون گوشت تاچند روزی نده عصل طبیعی وآب وروغن سیاه دانه یه قطره بتونی بهش بدی خیلی خوبه البته برای کودکان تا دوسالگی عسل بده نباید بخورن

دوساله ونیمه

خاکشیر،انجیر،آلو،کیوی،سوپ جو،لواشک ،سیب زمینی آبپزاگه ایناهم اثرنکردشیاف گلیسیرین بخرازداروخونه برداربراش فوری

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
دوساله ونیمه

کپسول ژری لاکت بگیر پودر داخلشو با ماست قاطی کن بده  خوبه پرو بیوتیکه واسه معده خوبه .

دختر منم سه سالشه اگه غذا آبکی بهش ندم زودی یبوست میشه  فک کنم بخاطر سبک زندگی هاست  ک معده بچه ها هم بهم میریزه

والا منم بچم دوسال و دوماهشه دکتر بردم یه پودری داد روزی یبار تو یه لیوان اب حل میکنم بش میدم قشنگ شکمش روون میشه همون یکی دوبار ک دادم خوب شد اگ بازم بعد چند وق یبوست شد بازم یدونه درست کنی حله قشنگ شکمش باز میشه

کپسول ژری لاکت بگیر پودر داخلشو با ماست قاطی کن بده  خوبه پرو بیوتیکه واسه معده خوبه . دختر من ...

واقعا دیگه مواد غذایی مثل قدیما طبیعی نمونده اکثر مردم مریضن همش برمیگرده به تغذیه اکثر اطرافیانم از بیماری یبوست و بواسیر رنج میبرن