2777
2789

من یه خط چشم بزور میکشم بعد بینیم قوز داره کمی هم بزرگه هرچی کلیپ میبینم نمیتونم خودمو درست کنم با این ک خیلی خوش آرایشم چون آرایشگاه ک میرم عروسیا خیلی تغییر میکنم اونایی ک بلدین یادم بدین و اسم وسایلی ک استفاده میکنین هم بنویسین من بلد نیستم🥺🥺ممنونممم

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

منم مث تو

بلد نیسم ارایش کنم

حالا تو ک خوبه خط چشم بلدی من چندوقت پیش سایه و خط چشم و کانسیلر خریدم کلا نزدیکای یه تومن شد حالا رو میز ارایشم داره خاک میخوره😭

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خوب آرایش میکنم ولی همیشه حس میکنم ضایع شده

😑😂

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

اون چیزایی ک واسه زاویه سازی و اینا استفاده میکنن یکیش کانتوره ک رو بینی هم واسه کوچیک شنیدنش استفاده میشه یکی هم اسمش کانسیلر هم ک واسه زیرچشم ک صورت یکدست میشه و براب جاهایی ک جوش داره و یکم کک و اینا کلا 

منم مث تو بلد نیسم ارایش کنم حالا تو ک خوبه خط چشم بلدی من چندوقت پیش سایه و خط چشم و کانسیلر خرید ...

اووو چ گرون شده پس همون وازلین بزنم خوبه😆😅😂

اون چیزایی ک واسه زاویه سازی و اینا استفاده میکنن یکیش کانتوره ک رو بینی هم واسه کوچیک شنیدنش استفاد ...

ممنووونممم عشقم اسماشونا میدونستم نمیدونستم کجا استفاده میشه ادامه بده اگ باز بلدی

برای خط چشم از این کاسه ایا بگیر با براشش راحت تره 

کاسه ای چجوریه دیگه ؟؟

اووو چ گرون شده پس همون وازلین بزنم خوبه😆😅😂

😂😓اره سایه خریدم 500 تومن. کانسیلر 200

خط چشم 100 ب بالا. ریمل 160

کانسیلر با اینک برند معروفیه ولی مفت نمی ارزه چون سیاهی زیرچشممو نتونست بپوشونه دادم ب دوستم😑

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 
عزیزم از چیزای ارزون شروع میکردی تا اینقدر پات در نیاد 

عای نگو بعدش انقد خودمو فوش دادم مگ مجبوری انقد خرج کنی الان هیچکدومو استفاده نمیکنم فقط بلدم رژ و ریمل بزنم😑😓

محض رضای خدا اطلاعاتتونو بریزین رو داریه 

کاسه ای چجوریه دیگه ؟؟

ببین همون خط چشمه بهش اکوآ هم میگن تو یه ظرفه دایره ایه کوچیکه جامعه براشو خیس میکنی میزنی بهش رنگ میده باهاش خط چشم میکشی راحت اشتباهم کنی راحت تر پاک میشه براش خط چشم خودش خالت اریب داره زاویه رو در میاره برات