2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم ببخشم یا نه لطفاً راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3457 بازدید | 58 پست

کم کم طلبکارم میشن با وجود خیانت اگر مال اموال داره یکاری کن بزنه به نامت بعدم دفعه بعد تکرار کرد طلاق بگیر 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا جدا بشو دیگه، پرسیدن نداره، جــــــدا بشو آدم خائن هیچوقت درست نمیشه، جدا بشو خودت رو بدبخت تر ا ...

از یه طرف وقتی میبینم ایقدر التماس می‌کنه ببخشمم از طرف دیگه از طلاق میترسم

کم کم طلبکارم میشن با وجود خیانت اگر مال اموال داره یکاری کن بزنه به نامت بعدم دفعه بعد تکرار کرد طل ...

منم حالا فکران میکنم اگه بخشیدمش دفعه دیگه تکرار کرد دیگه تمامه 

ادم اگر واقعا از خیانت دلش بشکنه و داغون بشه نظر از کسی ننیخواد خودش نمیتوووونه طاقت بیاره و جدا میشه مخصوصا اگر شرایطش خوب باشه ولی تو نظر میخای یعنی این قضیه خیلی داغونت نکرده مگه میخای لباس بخری ک ما نظر بدیم ؟ ببین خودت میتونی کنار بیای یا ن 

تو تعهدی که ازش گرفتم این شرط حق طلاق گرفتم .بنظرت معتبره 

حداقل کمتر به نظرم تو دادگاه رفت و آمد داری ی درجه کارت راحتتره 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
از یه طرف وقتی میبینم ایقدر التماس می‌کنه ببخشمم از طرف دیگه از طلاق میترسم

طلاققققققققق،نمیتونم از توی گوشی رد بشم وگرنه الان میومدم نیاورد ما اینور بدونی زندگی بدون آدم خائن وه لذتی داره. التماس چی چی؟!!!! اشتباه فقط بار اوله، بار دوم و سوم و... سو ٕ استفاده از اعتماد دوباره ی طرف مقابل هست. عزت نفست کجا رفته. بخششی در کار نیست. خدا بشو. تموم بشه بره. طلاق ترس نداره، زندگی با شک هست که ترسناکه. 

منم حالا فکران میکنم اگه بخشیدمش دفعه دیگه تکرار کرد دیگه تمامه 

اسی رمز نداشت گوشیش 

شوهر من رمز اثر انگشت داره از اونمرم وات و تل و اینستاش هم رمز داره 😢

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹
ادم اگر واقعا از خیانت دلش بشکنه و داغون بشه نظر از کسی ننیخواد خودش نمیتوووونه طاقت بیاره و جدا میش ...

مبدونی آرش دلسردم یجورایی دیگه برام مهم نیست .اما از جدایی میترسم چون من خودم انتخابش کردم رو ندارم برگردم پیش خونوادم چون اونا مخالف بودن

طلاققققققققق،نمیتونم از توی گوشی رد بشم وگرنه الان میومدم نیاورد ما اینور بدونی زندگی بدون آدم خائن ...

حرفت خیلی منطقیه .من اگه باهاش موندم و تحمل کردم چون خودم قبولش کردم خجالت میکشم پیش خونواده و فامیل چون همه می‌دونن خونوادم مخالف بود و خواست خودم بود

حرفت خیلی منطقیه .من اگه باهاش موندم و تحمل کردم چون خودم قبولش کردم خجالت میکشم پیش خونواده و فامیل ...

الان خجالت کشیدن مهم نیست، با هر سختی ای که باشه جدا بشو. باشه؟ 

بعدا وقت برای خجالت کشیدن هست.