2777
2789

موهام تا وسط کمرم بود کوتاه کردم تا شونه هام😭😭

همچنان موخوره داره

خیلی ناراحتم 

چیکار کنم

خیلی ام میریزه فرق سرم داره کچل میشه

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ریزش اول باید یک سری ازمایش رو به طور کامل انجام بدید تا دلیل ریزش مشخص بشه شاید دلیل ریزش موتون داخلی باشه

برای موخوره هم یک سری کارها هست که حتما رعایت نمیکنید

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
چجوری کم اب نباشه چیکارش کنم

بروپیچ گیسوکمندها خیلی چیزای خوب نوشته استفاده کن یه عالمه روش خانگی وماسک گذاشته البته اولش یه چکاپ کامل بروبعد

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
برای ریزش اول باید یک سری ازمایش رو به طور کامل انجام بدید تا دلیل ریزش مشخص بشه شاید دلیل ریزش موتو ...

چه کارایی عزیزم میتونی بگی؟

آخه موهامو چنگ نمیزنم...روغن هم هفته ای بار میزدم به ساقه...شونه خوب گرفتم 

نمیدونم دیگه چه کاری مونده

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم

خوب برس بکش از ریشه به ساقه  برس خوب و مخصوص

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
موهای منم شدید موخوره  گرفته دلمم نمیاد کوتاه کنم

سلام مرمری جون خوبی ؟

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪

اگه بعده کوتاهی باز موخوره داره 

پس تا بالاها اومده و بیشتر کوتاه کنید 

بعده حمام هم روغن ارگان بزنید و کمتر از سشوار و‌ اتو  استفاده کنید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم