2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاکسازی انجام بده

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  

با خودت بگو پاکسازی میکنم برای خودم و مادرم و پدرم برای هرکسی که خواستی میتونی بگی 

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  

اگر انجام دادی و باهاش حال خوب گرفتی منو دعا کن و برای پدرمم دعا کن 

پاکسازی چیه?نمیدونم من

پاکسازی یعنی این که بگی من برای تمامی کارهایم پاکسازی میکنی بعد میگی خدایا دوستت دارم متاسفم منو ببخش متشکرم . به این روش میگن پاکسازی که تو یه سری از موانع رو که سرراهته باین روش بر میداری

من وقتی حالم گرفته هست این کارا رو انجام میدم بهتر میشم:

با خدا درد و دل میکنم

دعا میکنم

قرآن میخونم

نماز میخونم

موهامو شونه میکنم و میبافم

آهنگ میذارم میرقصم

میرم بیرون تو هوای آزاد

و....