2777
2789
عنوان

پروفایل نو بخورپلو🍚🍛🥗

273 بازدید | 18 پست

سلام دوستان خوبم از آنجایی که کاربری های فوق لاکچری با عکس خوشگل باعث میشه هم فکرمون روشن شده وهم چراغ تایپک نوربالا بزنه و پربازدید گشته وبا استقبال طرفداران روبرو بشه بنده تصمیم گرفتم کاربری جدیدی بنا نهاده و به محض موفقیتم در ساخت کاربری یک اسم خیلی باکلاس روش بزارم با عکس خیلی سانتی مانتیم واصلا شاید به خاندان پراسم ورسم گلمن ها پیوستم 🤗

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

نمیدونم اصلا چی گفتی

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

مرسی که در جریانمون گذاشتی😐💔😂

دختر بودن جرم نیس..دختری که بلند میخنده بیحیا نیست حالش خوبه! دختری که میخواد حقش و بگیره سلیطه نیست، توانمنده! زنی که طلاق میگیره مطلقه نیست، مجرده!دختری که نمیخواد ازدواج کنه ترشیده نیست، مستقله!...      ❤علاوه بر اینکه چشم هارا باید شست، جوردیگر باید دید؛  مغز هارا باید  شست... جوری دیگر باید اندیشید!  

موفق باشی

یاسی گلمن😂

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت

فقط من متوجه نشدم چی گفت

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟)