سلام مامانا امروز ۲۶ پریودیمه ویساله تواقدامم امروز بی بی چک زدم مدیکور اینجوری شده یه هاله خیلی کمرنگ البته بعد ۸ دقیقه اومده میشه نگاه کنید ببینید امیدی به بارداری هست یانه
▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لذت بردن را یادمان ندادند!از گرما می نالیم . از سرما فرار میکنیم.در جمع از شلوغی کلافه میشویم.و در خلوت از تنهایی بغض میکنیم... تمام هفته منتظر رسیدن روز تعطیل هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگی تقصیر غروب جمعه است و بس.!همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روز های زندگیمان را تشکیل میدهند...مدرسه ،دانشگاه ،کار... حتی در سفر همواره به مقصد می اندیشیم .!بدون لذت از مسیر...!غافل از اینکه زندگی همین لحظه هاییست که میخواهیم بگذرند...🤍🌺صدبار اگر توبه شکستی بازآ🌱