2777
2789
عنوان

لطفااااااا ببینین من باردارم یانه

161 بازدید | 22 پست

سلام مامانا امروز ۲۶ پریودیمه ویساله تواقدامم امروز بی بی چک زدم مدیکور اینجوری شده یه هاله خیلی کمرنگ البته بعد ۸ دقیقه اومده میشه نگاه کنید ببینید امیدی به بارداری هست یانه 

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که بارداری عزیزم

لذت بردن را یادمان ندادند!از گرما می نالیم . از سرما فرار میکنیم.در جمع از شلوغی کلافه می‌شویم.و در خلوت از تنهایی بغض میکنیم... تمام هفته منتظر رسیدن روز تعطیل هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگی تقصیر غروب جمعه است و بس.!همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روز های زندگیمان را تشکیل می‌دهند...مدرسه ،دانشگاه  ،کار... حتی در سفر همواره به مقصد می اندیشیم .!بدون لذت از مسیر...!غافل از اینکه زندگی همین لحظه هاییست که می‌خواهیم بگذرند...🤍🌺صدبار اگر توبه شکستی بازآ🌱
بله . مبارکه

چون خیلی زود هاله انداخته نگرانم

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 
مبارکه برا منم همینجور بود الان بچم داره شیر میخورا^^

ای جانمممممم خدا ازدهنت بشنوه شماهم قبل موعد بی بی زدین

انشالله که بارداری عزیزم

انشالله

ای جانمممممم خدا ازدهنت بشنوه شماهم قبل موعد بی بی زدین

نه بابا من یه هفته بعد بی بی چکم تازه مث تو شد شایدم از تو کم رنگ تر ولی تو کل ۹ ماه اقدامم یبارم هاله نیفتاده بود این که واضح مشخصهههه 

واسه من ک ب سختی دیده میشد الانم پسرم کنارم خوابه  این ک واضحه مبارک باشه عزیزم

خدابرات حفظش کنه. ایشالاااااا راستی میدونین من این ماه با لتروزول و متفورمین ۴ تا تخمک خوب داشتم ازیطرف میترسم چن قلو باشه

خدابرات حفظش کنه. ایشالاااااا راستی میدونین من این ماه با لتروزول و متفورمین ۴ تا تخمک خوب داشتم ازی ...

امپول  ازاد سازی هم زدی؟

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
امپول  ازاد سازی هم زدی؟

اره یه امپول برام نوشت روز ۱۴ زدم فک کنم براازادسازی بود

اره یه امپول برام نوشت روز ۱۴ زدم فک کنم براازادسازی بود

قیمت امپول چند بود؟ و اینکه دور ناف تزریق کرد یا عضلانی؟

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!