الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بيطاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو ميتواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور كني. پس با من چنين كن، اگرچه شايستهي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ!
من چن سال پیش خیلی 206 سفید دوست داشتم یعنی هر وقت میدیدمش چشام باهاش میرفت تو خیابون بعد فک کنم 60 م پولم بود و اون زمان 206 آزاد 120 بود یعنی یه چیز محال ولی اصلا به داشتنشم فک نمیکردم ولی ناخودآگاهم جذبش کرد طوری که چن ماه بعدش تو اولین قرعه کشی ایرانخودرو به اسمم درومد و اون 206 خوشگل سفید حالا صفرش مال من شده بود
یه عالمه متن داشتم میخوندم این چن روزه از روش جذب میخوام بگم من ناخواسته چیزی رو که دوست داشتم جذب کردم حالا میخوام رو یه موضوع دیگه امتحانش کنم اگه شما هم موردی دارید بگید که انگیزه بگیرم
مورد دیگه اینکه من تو یه وضعیت بدی گرفتار شده بودم که 2سال شب و روز برام نمونده بود عید امسال یه دفتر برداشتم و آرزوهامو توش نوشتم یکیش این بود که این مشکل تا 3 ماه اول سال 1400 برطرف بشه چن روز پیش که داشتم دفترمو میخوندم دیدمش و تاریخ حل اون مشکل 7 تیر بود در کمال ناباوری و بابتش میلیون ها بار خدا رو شاکرم