2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدت ها فکر میکردم اثر داره . ولی الان فهمیدم با نشستن و فکر کردن به هدفمنمیرسم . باید تلاش کنم

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

اعتقادي ندارم وباعقل جور درنمياد

اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بي‌طاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو مي‌تواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور كني. پس با من چنين كن، اگرچه شايسته‌ي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ!

من چن سال پیش خیلی 206 سفید دوست داشتم یعنی هر وقت میدیدمش چشام باهاش میرفت تو خیابون بعد فک کنم 60 م پولم بود و اون زمان 206 آزاد 120 بود یعنی یه چیز محال ولی اصلا به داشتنشم فک نمیکردم ولی ناخودآگاهم جذبش کرد طوری که چن ماه بعدش تو اولین قرعه کشی ایرانخودرو به اسمم درومد و اون 206 خوشگل سفید حالا صفرش مال من شده بود

عضو گروه نارنجی     وزن شروع 80    وزن نهایی 63  
مدت ها فکر میکردم اثر داره . ولی الان فهمیدم با نشستن و فکر کردن به هدفمنمیرسم . باید تلاش کنم

اصل قانون ارتعاشه 

وقتی یاد بگیری چطوری ازش استفاده کنی خودبه‌خود مسیر برات هموار میشه نه اینکه هیچ کاری نکنی

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

یه عالمه متن داشتم میخوندم این چن روزه از روش جذب میخوام بگم من ناخواسته چیزی رو که دوست داشتم جذب کردم حالا میخوام رو یه موضوع دیگه امتحانش کنم اگه شما هم موردی دارید بگید که انگیزه بگیرم

یه عالمه متن داشتم میخوندم این چن روزه از روش جذب میخوام بگم من ناخواسته چیزی رو که دوست داشتم جذب ک ...

من از سوالات رگباری خیلی نتیجه گرفتم 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
چرته ... اتلاف وقت و انرژی داره فقط اگرم بخوای واقعا یه چیزی رو جذب کنی کلی باید از زندگیت و وقتت بز ...

ملینا جون به افکار خودت بستگی داره اتلاف وقتم نداره چون تو طی روزمره فقط باید بهش فک کنی اونم شاید چن ثانیه

مورد دیگه اینکه من تو یه وضعیت بدی گرفتار شده بودم که 2سال شب و روز برام نمونده بود عید امسال یه دفتر برداشتم و آرزوهامو توش نوشتم یکیش این بود که این مشکل تا 3 ماه اول سال 1400 برطرف بشه چن روز پیش که داشتم دفترمو میخوندم دیدمش و تاریخ حل اون مشکل 7 تیر بود در کمال ناباوری و بابتش میلیون ها بار خدا رو شاکرم

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم؟

قبل خواستت اگه میگی و چند بار تکرار میکنی 

اگه کنکور قبول بشم چی؟ اگه تو کارم موفق بشم چی ؟ 

اینقدر تکرار میکنی تا حست خوب بشه 

شکرگزاری هم خیلی خوبه به این صورت که انگار از قبل به آرزوت رسیدی