2777
2789
عنوان

مادرشوهر بدجنس

488 بازدید | 52 پست

سلام خانما،مادرشوهر من چندین دفه چیزای استفاده شدش رو بمن داده،حتی بروس هم اوردم،حاشا کرد ک نه نو بوده.حالا پریروز رفته خرید،برام ی رژ۱۳۰تومنی خریده با ی کرم مرطوب کننده,ب محض اینکه رژ رو دیدم،فهمیدم پریشب واسه یه مهمونی اینو زده بود.گفتم بهش این همین نیس ک پریشب زدین؟گف اره یکمشو زدم‌ببینم چجوریه.خیلیم اصرار داره این چیزارو جلو شوهرم بده ک شوهرم بگه مامانم چقد خوبه.حالا من رژ رو گرفتم ولی خیلی نازاحتم از دستش،لوازم ارایشی ی چیز شخصیه اونم رژ ک‌با دهن ارتباط دازه.میگین چیکارکنم؟برم بهش بدم؟یا هیچی نگم؟

اگه نگم،استفادش نمیکنم ولی همیشه اعصابم خورده کدچرا بروش نیاوردم،خجالتم‌میکشم بگم بهش.بیشتر نازاحتم ک‌ سابقه اینکارو داشت و منم بهش گوشزد کرده بودم.ولی عمدا کار خودشا میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر من بدتره

رفته بود یه سرویس بدل خریده بود 

چند روز انداخت گردنش

چون گردنشو زخم میکرد داد ب من )گردن رو زخم میکنه(

رفت دوباره برا خودش یکی خرید 

بعدم ب شوهرم گفت چون زنت طلا نداشت دیدم گناه داره دلم سوخت

بعد رفته بود یه عالمه چیز خوب ک سوغاتی آورده بود داده بود ب جاریم 

ب منم گفت پول نداشتم چیز سوغاتی بخرم

فروش آنلاین لوازم آرایشی @jingoolestoon_shop

چرا از رژ من ابجیم میزنه خواهرزادم میزنه ناراحت نمیشم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه