2777
2789

تاپیک قبیلیم در مورد خرید وسایل برقی ریز بود که چه مارکی بهتره و راضی هستین، کسی نگفت  

مثل آبمیوه گیری، مخلوط کن و چرخ گوشت و ...

خیلی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرخ گوشت بوش

مخلوط کن فیلیپس

ابمیوه گیری هم گوسونیک دارم راضیم

غذا ساز مولینکس هم دارم عالیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من که غذاسازم بعد دوبار استفاده اصلا روشن نمیشه

ولی عصای دستم گوشت کوب برقیه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
چرخ گوشت بوش مخلوط کن فیلیپس ابمیوه گیری هم گوسونیک دارم راضیم غذا ساز مولینکس هم دارم عالیه

منم دقیقا همین مارک ها رو شنیدم، ولی الان چون تحریم هست، میگن همه ی خارجی ها تقلبی شدن. شما کی خریدین؟

خیلی 

من همه دلمونتی راضیم 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
من که غذاسازم بعد دوبار استفاده اصلا روشن نمیشه ولی عصای دستم گوشت کوب برقیه

مارکشون رو نمیدونم وجدانا

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

من ابمیوه گیری مخلوط کن و اسیابش سبزی خرد کن چایی ساز گوشت کوب برقی توستر پلوپزم همه کارس از کیک سوپ ابگوشت همع چی درست میکنه 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷