melisabanoo مدیر عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 156 عنوان عمل پرده گوش | مشاهده متن کامل بحث + 4328 بازدید | 35 پست سلام بچها میشه لطفا کسایی که تجربه عمل گوش داشتن بیان کمکم کنن یا حتی اطرافیانشون😞😞😭😭 1400/10/13 | 23:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rainysarah عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 4431 دوستم پرده گوشش پاره شد بخاطر امتحاناتو واینا عمل نکرد بعد چند سال رفت عمل دکتر گفت خودش ترمیم شده ا ... صد درصد اشتباهه اصلا همچین چیزی وجود نداره، دکتر این همه بی سواد ندیده بودم. بحث با احمق ممنوع 🤚
makeupqueen7 عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 1726 چند سال عادت داشت ما که میخوابیدیم برا اینکه ما بیدار نشیم با صدای تی وی، میذاشت رو هندزفری با صدای ... انشالا سلامت باشند عزیزم ممنون بابت راهنماییتون🥰🌹 شاید بلد نبودم نگهت دارم... اما قبول کن توهم موندنی نبودی!
rainysarah عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 4431 انشالا سلامت باشند عزیزم ممنون بابت راهنماییتون🥰🌹 فدات عزیزم تنتون سالم باشه ❤️ بحث با احمق ممنوع 🤚
o__o_ عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3150 داداشم انجام داده عمل سختی نیس. دوستمم پرده گوشش پاره شد عمل کرد. مشکلتون چیه؟ يعني كلا با گوشش نمشنيد بعد عمل خوب شد؟ تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
روشای_مامان عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 2232 منم دخترمو باید ببرم نوار گوش بگیرم ، چون خیلی گوشش درد میکنه و عفونت میکنه ، دکتر گفت چون سرماخورده دو هفته بگدره انشالله هفته جدید میبرم، خدا کنه چیزی نباشه نگران شدم خیلی من هیچوقت نمیتونم بد باشم، من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤
o__o_ عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3150 من با يكي گوشم كلا نميشنونم. همش ميترسم برم دكتر. خيلي وقته هم گوشم اينطوريه. يعني ميشه درمانش كنن؟ تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
روکبانا عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 1090 يعني كلا با گوشش نمشنيد بعد عمل خوب شد؟ داداشم یهویی یه گوشش شنواییش کم شد عفونت پشت پرده بود عمل کرد یه لوله گذاشتن داخلش تا عفونت تخلیه شه. خوب شددوستمم که شوهرش کتک زده بود پرده گوشش پاره شده بود عمل کرد خوب شد
روکبانا عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 1090 من با يكي گوشم كلا نميشنونم. همش ميترسم برم دكتر. خيلي وقته هم گوشم اينطوريه. يعني ميشه درمانش كنن؟& ... اگه یهویی اینطوری شدی شاید سکته گوش کردی
o__o_ عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3150 اگه یهویی اینطوری شدی شاید سکته گوش کردی نميدونم از بچگي يهو اينجوري شد همش ميترسم بگم نميدونم چم شده 😑 تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
روکبانا عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 1090 يعني كلا با گوشش نمشنيد بعد عمل خوب شد؟ اره نمیشنیدالان کامل خوب شده
melisabanoo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 156 چ عملی منظورته مشکل شنوایی داری پرده گوشم چندساله پاره شده ترمیم نشده هم سوت میکشه هم درد داره هم عفونت داره دکتر میکه باید عمل بشه اونم پنجاه پنجاه جواب میده😭😭😭
melisabanoo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 156 داداشم انجام داده عمل سختی نیس. دوستمم پرده گوشش پاره شد عمل کرد. مشکلتون چیه؟ همه میگن سخته خیلی نگرانم😭
طلوع_شادي عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 6100 پرده گوشم چندساله پاره شده ترمیم نشده هم سوت میکشه هم درد داره هم عفونت داره دکتر میکه باید عمل بشه ... اخی الهی نگران نباش عفونتو دردو با دارو درمان نکردن دکتر رفتی حالا تا بری عمل طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰