2777
2789

گفت برای کسی که دوستش داری بجنگ. گفتم: از جنگ ها برگشته ام با موی سپید و تنی زخمی و یاد گرفتم که صبور باشم و به تماشا قانع..💔

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست...!💕°

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه شهید شدن رف😂😂

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

تو امضای یکی از کاربرا خوندم: گفته بود برایت با دنیا میجنگم.راستی از او چه خبر؟ هنوز دارد میجنگد یا شهید شد؟😑

جالب بود🤔😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

وای من هرموقع بی توجهی میکنه خودم میزنم ب مریضی😂 

چ بلاها ک سرش نیاوردم😂تاثیرات فیلم خرم ه

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
برای کسی که دوسش داشتم جنگیدم، ولی اون ولم کرد و زحماتم به باد رفت😐

تا خدا نخاد هرچقد بجنگی بی فایده اس ..انشالله ک بهترین رو نصیبت کنه❤️

یه سال دارم میجنگم هر وقت همه چی می خواد درست شه یه اتفاقی میفته  همه چی بهم میریزه

همه چیو بسپار بخدا اگه قسمت هم باشین ی جوری شما رو بهم وصل میکنه ک خودتم دهنت باز میمونه🙂❤️