2777
2789
عنوان

بارداری دوممه شکمم ....

328 بازدید | 13 پست

خیلی زود زده بیرون.البته اضافه وزنم داشتما ولی انقدر شکم نداشتم یعنی چاقی پایین تنه دارم ولی خیلیییی زود دارم تغییر قیافه میدم 

الان تو هفته ۱۲ هستم قشنگ شکم دارم .

خواهرمم میگه قیافت خیلی تابلو شبیه باردارا شده 

احساس میکنم پف دارم ولی دست و پام باد نداره مثلا انگشترام تنگ نشده 

خطرناک نیست این حالت ؟؟؟

تو بارداری اولم هیچی حالیم نبود انگار نه استرس نه چیزی سر این دومیه نمیدونم چرا اینجوری شدم 🤦‍♀️

زود نیست برای اضافه وزن و شکم در آوردن؟؟؟؟

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خوردو خوراکت داره

من قبل بارداریم دائم تو رژیم بودم کلا  با ترس و لرز میخوردم 

الان ول کردم ولی بیشتر از دفع پروتئین و اینا میترسم 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

شکم اول همیشه کوچیک تره خوب طبیعیه عضله ها از زیر شل هستن زود تر بالا میاد . 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
نه  شکم داشتی دیگه از قبل

یه کوچولو داشتم 

پوست های بارداری قبلیم بود اون قسمت پایین 

الان از معده شکمم زده بیرون 

شوهرم میگه دوتاس سونو نشون نداده 🙁

جنسيت بچه تولدتون چي بود 

بچه اولم منظورتونه؟دختر بود تا ماه ۶ هم کلا شکم نداشتم تو پهلو بود بعدش زد بیرون 

چرا دومی ها اینطورن😂

پس طبیعیه؟؟؟نترسم ؟؟😬

نه منم مثل تو ولی کمتر بخور،البته من همش ضعف وسرگیجه دارم مجبورم میخورم البته حالت تهوع استفراغم دار ...

من نه تهوع دارم نه استفراغ 

کلا از همه چیز بدم میاد 

غذا و خوراکمم نصف شده ولی دیگه شلوارم اندازم نمیشد امروز رفتم شلوار بارداری خریدم 

مشکل نداره عزیزم طبیعیه هر بچه یه جوره.

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم