2777
2789
عنوان

پیچیدن بند ناف

172 بازدید | 8 پست

بچه ها من 23 هفتمه امروز رفتم سونو بخاطر دلدرد و بی نظمی حرکان نی نی دکتر سونو گفت یه دور بند ناف پیچیده دور کردن جنین انگار دنیا خورد تو سرم نمیدونم باید چیکار کنم گریه امونم نمیده بعد 4 سال خدا بهم نظر انداخت و باردار شدم هیچ کس هم ندارم نه مادری نه پدری واقعا دلم گرفته برام دعا کنید اگه کسی تجربه مشابه داشته بگه💜💜💜 

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

پیچیدن بند ناف یه موضوع کاملا عادیه تو اکثر بارداری ها هست اگه چند دور بشه با طول بند ناف کوتاهتر از نرمال باشه اونموقع خطرناکه پزشکتون چی گفت

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیچیدن بند ناف یه موضوع کاملا عادیه تو اکثر بارداری ها هست اگه چند دور بشه با طول بند ناف کوتاهتر از ...

بهش پیام دادم هنوز جوابمو نداده میگم فردا کلا پزشکمو عوض کنم احساس میکنم این خیلی بیخیاله برا انومالی رفتم گفت 30 هفته برگرد خوب شد خودم امروز رفتم سونو

دکتر من گفت معمولا پیچیدن بند ناف تو زایمان طبیعی مشکل ایجاد میکنه و برای سزارین مشکلی ممکنه نداشته ...

ان شاءالله شما تجربه این موضوع رو داشتین؟

ان شاءالله شما تجربه این موضوع رو داشتین؟

من بچه ام از ۱۲ هفته بند ناف دور گردنش بود اگه تاپیک های سال ۹۹ ام رو بخونی متوجه میشی سوال پرسیدم من مثل شما نگران بودم سونوهای ۳۰ هفته به بعد میپرسیدم سونوگرافی چیزی نمیگفت که دورش هست منم فکر کردم باز شده تا اینکه ۳۸ هفته ۴ سانت دهانه رحمم باز شد و طبیعی زایمان کردم موقعی که دنیا اومد دو دور بند ناف دور گردنش بود من خداروشکر کلا نیم ساعت درد زایمان کشیدم و زایمان کردم مامای همراه ام گفت خداروشکر کن زود زایمان کردی گفتم من نمیدونستم بند ناف دور گردنش هست وگرنه میرفتم سزارین فکر می‌کردم  باز شده خداروشکر بچه ام سالم بدنیا اومد 

شما هم نگران نباش یک دور تا دو دور طبیعی هست انشالله شما هم به سلامتی این دوران رو میگذرونی و بغلش میگیری

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
نه ولی چون نگران بودم از دکترم پرسیدم چه میشه کرد برای پیشگیری؟ گفت نگران نباش اگه زایمان طبیعی نباش ...

اها ممنون

من بچه ام از ۱۲ هفته بند ناف دور گردنش بود اگه تاپیک های سال ۹۹ ام رو بخونی متوجه میشی سوال پرسیدم م ...

ان شاءالله عزیز دلم❤️❤️❤️خداروشکر برای سلامتی خودتون و نی نی تون💙💙💙