2777
2789
عنوان

دیگه واقعا بریدم😭به کمکتون‌نیاز دارم لطفا بیایددد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 81 پست
آزمایش مدفوع و اینا دادی برای انگل ؟ پیش متخصص طب سنتی هم برو اگه نرفتید

نه فقط ادرار بیست و چهار ساعته دادم 

طب سنتی هم‌که اصلا نمیفهمن😭فقط درمان های ضد تعریق و مربوط ب پوست دادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خودم بعضی وقتا حس میکنم  ولی همبشه هست همه بهم گفتن از رفتارشونم معلومه😭

یکی از خانما بهتون گفت برید دکتر زنان و آزمایش هورمونی بدید انجام دادید؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

منم دو نفر از اشناهام ایطورن .. یعنی همونجا بودم ک از حموم اومد هنوز حوله دورش بود ک باز بو مییداد ولی خیلی چاقن دوتاشون .. فک میکنم بخاطر اضافه وزنه 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

صدرصد به یکی از موادی که تو تغذیته بر میگرده زیر نظر یگیر ببین وقتی چیو میخوری بوی بدنت بدتر میشه اونو حذفش کن و وقتی حموم میری آخر سر با آویشن و سدر و کافور رو بدنت بمال بعد یه ربع آبکشی کن و بیا بیرون 

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
منم دو نفر از اشناهام ایطورن .. یعنی همونجا بودم ک از حموم اومد هنوز حوله دورش بود ک باز بو مییداد و ...

واقعا؟

من چندسالیه ده کیلویی اضافه وزن دارم 

همیشه هم رژیمم اصلا لاغد نمیشم😭

خلط فاسد بدنت زیاد حتما حتما پیش ی پزشک سنتی و طب اسلامی خوب و مطمئن برو ، برای شروع هم پیشنهاد میکنم ورزش کنی ، صبحها  ماالعسل یعنی آب جوشیده شده ولرم باعسل بخور ، عناب روزی چند تا دونه ، حجامت کردن که اسفند ماه خوبه ، نخوردن فسفود نو شابه و مواد کار خانه ایی تا میتونی ، تنظیم کردن خوابت ، زود بخوابی زودم بیدارشی ، چایی نخور ، الان فصل انار  با گلپر یا گلاب بخور ، آب سیب زیاد بخور ، صبحانه پنیر و سردیجات ممنوعه ، ارده و شیره بخور ، آب جوش و گلاب خیلی خوبه بدنتو پاک سازی میکنه 

نه دکتر غدد گفت نرو ربطی نداره شاید باید اونم امتحان کنم

اون اگه حالیش بود که کمکت میکرد

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.