2777
2789

سلام بچه ها امیدورام تنتون سلامت باشه

من قبلا تاپیک زدم در این مورد ولی این بار قضیه خیلی وخیم تر شده😭

من حدودا چهارسالیه بدنم به شدت بو میده عرقم زیاد نمیکنم که بگم بوی اونه انگار یه چیزی داخل بدنم گندیده و بو میده حتی وقتی از حموم میام بیرون کلی خودمو میشورم با لیف و ... بازم به شدت بو میدم 

قبل اتقدر زیاد نبود ولی الان از فاصله چندمتریم حس میشه انقدر که شدتش زیاد شده 

هر نوع دئورانت،صابون،پماد کرم هرچی هرچییی که مربوط به بو رو استفاده کردم ولی هیچی بهتر نشد 

دکترم که هر دکتری دلتون بخواد رفتم انواع آزمایش تست تنها جوابشون این بود همه چیز نرماله هیچ مشکلی نداری نمیدونیم مشکلت چیه 

بچه ها واقعا خسته شدم زندگیم تباه شده واقعا همیشه زتدگی بقیه رو نگاه میکنن حسرت میخورم کخ چرا نمیتونم مثل بقیه باشم و مثه به زندانی تویه خونه خودمو زندانی کردم😭

میشه لطفا لطفا اگه چیزی میدونید بگید؟

واقعا به کمکتون نیاز دارم😭

هیچ راحلب ندارید؟کسی رو نمیشناسید اینجوری باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خودم بعضی وقتا حس میکنم  ولی همبشه هست همه بهم گفتن از رفتارشونم معلومه😭

یه. مشکل داخلی داری حتما بگرد دنبال  یه دکتر خوب و باسواد تا راحتت کنه

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

نه خودم بعضی وقتا حس میکنم  ولی همبشه هست همه بهم گفتن از رفتارشونم معلومه😭

اضافه وزن نداری؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

این بو از زیر بغلت نیست؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بقیه

شاید از دهنته از بدنت نیست

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.