تو این موارد بچه ها رو آگاه کنیم نه گمراه و راه درست رو نشونشون بدیم چون میپرسن مدیون نشیم و اگر بلد نیستیم بحث رو به مسخره بازی نکشونیم شاید واقعا اذیتن و ناچار که میان همچین سایت هایی برای کمک و راهنمایی ...
.
.
.
ببین داداش گلم اینجا اصلا سایت مناسبی نیست برا مطرح کردن همچین سوالاتی چون هر چیزی میگن بجز اینکه راهنماییت کنن یا کمکت کنن اگرم راهنمایی کنن نمیتونن راهنمای درستی باشن و خوب و مفید راهنماییت کنن ...
پس برای این مشکل به عالم دینی مراجعه کنید مثل امام جماعت مسجد یا یه آدم که از نظر دینی و مذهبی اطرافیان قبولش دارن و مشاوره هم میتونی بری و کمک بگیری .
.
اما من اگر بخوام تا اندازه ای که آگاهی دارم راهنمایی و کمکت کنم بهت توصیه میکنم که :
از محرک ها دوری کن هر چیزی که ممکنه یک انسان رو تحریک کنه مثل عکس ها ، فیلم ها ، و حرف های نامناسب و صحبت کردن با نامحرم
غذاهای گرم مصرف نکن یا کمتر مصرف کن مثل پیاز و غذاهای گوشتی و پر ادویه و همراه غذاهات حتما کاهو مصرف کن
و اینکه الان چون دچار تغییرات سریع هورمونی هستی این دوره برات سخت هست باید صبور باشی و بهتره روزه بگیری روزه برای کنترل نفس خیلی مهمه
و اینم بگم این دوره میگذره و مراقب باش کار خطایی انجام ندی و که دچار اعتیاد به عمل های نامناسب بشی و به سلامت روح و جسمت ضربه ی غیر قابل جبرانی بزنی
.
موفق باشی ... 🌻🌻🌻
.
@amir207praid131