2777
2789

تو این موارد بچه ها رو آگاه کنیم نه گمراه و راه درست رو نشونشون بدیم چون میپرسن مدیون نشیم و اگر بلد نیستیم بحث رو به مسخره بازی نکشونیم شاید واقعا اذیتن و ناچار که میان همچین سایت هایی برای کمک و راهنمایی ...

.

.

.

ببین داداش گلم اینجا اصلا سایت مناسبی نیست برا مطرح کردن همچین سوالاتی چون هر چیزی میگن بجز اینکه راهنماییت کنن یا کمکت کنن اگرم راهنمایی کنن نمیتونن راهنمای درستی باشن و خوب و مفید راهنماییت کنن ...

پس برای این مشکل به عالم دینی مراجعه کنید مثل امام جماعت مسجد یا یه آدم که از نظر دینی و مذهبی اطرافیان قبولش دارن و مشاوره هم میتونی بری و کمک بگیری .

.

اما من اگر بخوام تا اندازه ای که آگاهی دارم راهنمایی و کمکت کنم بهت توصیه میکنم که :

از محرک ها دوری کن هر چیزی که ممکنه یک انسان رو تحریک کنه مثل عکس ها ، فیلم ها ، و حرف های نامناسب و صحبت کردن با نامحرم

غذاهای گرم مصرف نکن یا کمتر مصرف کن مثل پیاز و غذاهای گوشتی و پر ادویه و همراه غذاهات حتما کاهو مصرف کن

و اینکه الان چون دچار تغییرات سریع هورمونی هستی این دوره برات سخت هست باید صبور باشی و بهتره روزه بگیری روزه برای کنترل نفس خیلی مهمه

و اینم بگم این دوره میگذره و مراقب باش کار خطایی انجام ندی و که دچار اعتیاد به عمل های نامناسب بشی و به سلامت روح و جسمت ضربه ی غیر قابل جبرانی بزنی

.

موفق باشی ... 🌻🌻🌻

.

@amir207praid131  

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

@amir207praid131  

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینها وظیفه خانواده طرفه نه صد پشت غریبه نازه اگرم واقعی باشه 

متاسفانه بعضی خانواده ها اصلا متوجه نیستن و مهم نمیگیرن و بچه هم روش نمیشه بپرسه

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
اینجا چنین سوالاتی چجوری مطرح میشه نمیدونم. مگر اینکه

آره بهتره که مطرح نشه ولی بعضیا با فضای این سایت آشنا نیستن

متاسفانه بعضی خانواده ها اصلا متوجه نیستن و مهم نمیگیرن و بچه هم روش نمیشه بپرسه

شما منم راهنمایی کن چطوری چند سال دیگه با پسرم حرف بزنم اصلا چی بگممممم؟! 

چطوری راهنماییش کنم؟ 

لوزومی داره اصلا باهاش حرف بزنم؟ دزمورد چی؟ 

باباش بهتره یا من؟ 

الان تو ۱۲ساله

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
شما منم راهنمایی کن چطوری چند سال دیگه با پسرم حرف بزنم اصلا چی بگممممم؟!  چطوری راهنماییش کنم ...

قبلش با مشاوره صحبت کنید و با آگاهی کامل راهنماییش کنید و بهتره پدرشون صحبت کنن

قبلش با مشاوره صحبت کنید و با آگاهی کامل راهنماییش کنید و بهتره پدرشون صحبت کنن

این مرحله چقد سخته 😓😓

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
این مرحله چقد سخته 😓😓

خیلی ما پدر نداریم مادرمم اصلا فکر این چیزا نبود درکی نداشت

خودم با برادرم صحبت کردم خیلی تلاش کردم درست متوجهش کنم و گمراه نشه و تو این راه آسیبی نبینه

از سختیش فقط خدا میدونه چی بهم گذشت

ولی الحمدلله موفق شدم ...

الانم همیشه میگه خوبه که اون حرفا رو زدی خوبه که فهمیدم از همون اول هدفش مشخص شد و بیراهه نرفت

خیلی ما پدر نداریم مادرمم اصلا فکر این چیزا نبود درکی نداشت خودم با برادرم صحبت کردم خیلی تلاش کردم ...

خدا خیرت بده چه خواهری داشته بمونین براهم 👏👏

والا منم تمام سعیم همینه 

خدا خیرت بده چه خواهری داشته بمونین براهم 👏👏 والا منم تمام سعیم همینه 

ممنونم لطف دارین 💚

این دوره دوره ی حساسیه اگر هدفش بشه مسائل جنسی از زندگی میمونه و سخت میشه نجاتش داد و یا کنترلش کرد بهتره قبل از اولین تجربه های بلوغ و جنسی و ... آگاهش کرد

موفق باشین 🌻