2777
2789
عنوان

هیچ حسی ندارم طبیعیه

413 بازدید | 35 پست

سلام خانوما من باردارم ۷ هفته س اما نمیدونم چرا هیچ حسی بهش ندارم نه ذوق زده شدم نه اصلا خوشحالم نه هیچی تازه اصلاااا هم دوس ندارم که مادر بشم علائم بارداریم اذیتم میکنه استفراغ و حالت تهوع و گشنگی زیاد ای کاش که الان باردار نمی‌شدم ۱۷ سالمه خیلی زوده واسم و خیلی زیاد میل جنسیم زیاد شده اصلا خودمو نمیتونم کنترل کنم

برای منم دعا کن باردار بشم🙏

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که باردار میشی انشاالله همه اونایی که دلشون نی‌نی میخواد خدا بزرگ بهشون بچه سالم و صالح بده

فدات بشم عزیزم مامان شدن خیلی قشنگه بزار به دنیا بیاد بعدا میفهمی❤️

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
چرا اینقد زود شوهر کردی؟ 

والا ازدواج دومم هست ازدواج قبلیم دوبار سقط داشتم الانم سه ماه تقریبا ازدواج کردم شوهرم خیلی بچه میخواست چند بار قرص اورژانسی خوردم ولی بازم شد

فدات بشم عزیزم مامان شدن خیلی قشنگه بزار به دنیا بیاد بعدا میفهمی❤️

خیلی میخوام حس مادرانه داشته باشم و خوشحال باشم اما نمیدونم چرا نیستم الان که شده شما هم دعا کن که سالم باشه عزیزم

خیلی میخوام حس مادرانه داشته باشم و خوشحال باشم اما نمیدونم چرا نیستم الان که شده شما هم دعا کن که س ...

طبیعیه چون خودت هنوز بچه ای 

بسلامتی بزای 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

خیلی میخوام حس مادرانه داشته باشم و خوشحال باشم اما نمیدونم چرا نیستم الان که شده شما هم دعا کن که س ...

انشاالله که سالمه عزیزم❤️

چطور ؟ واقعااا    

من خیلی شنیدم اونایی ک تو حاملگی میل جنسی زیادی دارن بچشون پسرمیشه آن شاالله ک بارداری خوبی داشته باشی

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁