2777
2789
عنوان

چراهمه بهم میگن بچه براچیته؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 98 پست

باشه نمیگیم ولی لطفا عمل کن تا دیگه چهارمی نیاد

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه حالم از این ادما ک بچه نمیاری میگن چرااااا باردار نمیشی وقتی باردار میشی میگن اوا چرا بچه اوردی ...

بی نهایت لایک فک میکنن قراراوناشب تاصب بیداربمون یابزرگش کنن یاروزیشوبدن ک نظرمیدن

راستش منم باتو موافقم . بچه واقعا خرج داره .  ولی استارترجان ، حالا که خدا بهت داده ایشاا... ع ...

وای بخدا فردا این بچه وایمیسه جلو رو آدم میگه غلط کردی منو دنیا آوردی وقتی نمیتونی برام ماشین بخری..لباس خوب بخری دانشگاه بفرستی..عروسی بگیری جهاز خوب بخری..خونه بخری...خصوصا رفته رفته زندگیا با وجود گرونیا تحملاتی تر هم میشن و چشن و هم چشمی زیاده

🖤
عاشق امضات شدم حس خیلی خوبی بهم داد

منم امضای شمارو خوندم و خیلی خوشحال شدم برات

انشالله حال دلتون همیشه خوب و عالی باشه

ممنون ک ریپلای زدی و حس خوبتو منتقل کردی بهم

خیلی خوبی دوستم💞❤

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

وای خدا چقد ازادمای فضول بدم میاد درباره چیزی ک بهشون ربط نداره نظرمیدن و تو همه چی دخالت میکنن یکی نیس بگه تو ب فکر زندکی خودت باش من ی خاکی تو سرم میریزم(خودمو گفتم)کی این فرهنگ جامیفته ک تو حریم هم دخالت نکنیم😡😡

خدایاشکرت  
اونایی که نظر موافق میدم نمیدونن استارتر ۲۱ سالشه وتو خونه مادر شوهر زندگی می‌کنه با حقوق ۲۵۰۰شوهرش ...

عزیزم دیگه الان که سومی رو بارداره دیگه مگه کاریم از دستش برمیاد دیگه حداقل باید حواسش به نیاوردن چهارمی باشه

از چه لحاظ گناه دارن؟ تاالان ک کم نزاشتیم ان شاء الله ک کم نزاریم بازم تمام تلاشمون رو میکنیم ک زندگ ...

اصلا شما یه جوری رفتار نکن که کسی بفهمه خودت ازین وضع ناراضی هستی..خودت رو شاد و بانشاط بگیر.با اقتدار بگو خودمون دوست داریم بچه زیاد داشته باشیم.لباس ست براشون بگیر،ازشون عکس بگیر.ازین کارا که خارجی ها با پنج شیش تا بچه هاشون میکنن.تو پیج هاشون هست.