2777
2789

من میخوام امام علی زایمان کنم. نمیدونم آمپول اپیدورال میزنن یا نه. کسی اطلاعی داره از بیمارستان های دولتی؟؟؟

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میزنن من البرز کرج زایمان کردم با اپیدورال

چقدر عالی. دردات وقتی اپیدورالو زدن کمتر شد؟؟ از زایمانت راضی هستی؟؟

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
چقدر عالی. دردات وقتی اپیدورالو زدن کمتر شد؟؟ از زایمانت راضی هستی؟؟

آره بابا کلا دردام قطع شد خیلی خوب بود تا وقتیه بخیه میخوردم هم بی حس بود بدنم هیچی متوجه نشدم، زایمانم با اینکه سخت بود ولی بله راضی بودم انتخابم همیشه زایمان طبیعیه

خیلی شیک و راحت نی نی میاد بغلتون😍😍😍

عزیزمم. انشالله که واسه ی منم همینطور باشههه. دعا کنید. هزینشو میدونید؟؟ تازگیا زایمان کردید؟؟

من ۱۴ سال پیش بیمارستان دولتی اپیدورال کردم

چقدر جالب. پس انجام میدن. واقعا ممنونم

آره بابا کلا دردام قطع شد خیلی خوب بود تا وقتیه بخیه میخوردم هم بی حس بود بدنم هیچی متوجه نشدم، زایم ...

چقدر عالی. سه شنبه وقت امام علی دارم. انشالله برم بپرسم که اپیدورال چجوریه هزینش. شما اطلاعی دارید؟؟

عزیزمم. انشالله که واسه ی منم همینطور باشههه. دعا کنید. هزینشو میدونید؟؟ تازگیا زایمان کردید؟؟

من نمیدونم هزینشو ولی فک کنم رایگان باشه 

یکی از دوستان اونجا کار میکنه

من خودم تازه نامزد کردم 🙈🙈

هر که چیزی دوست دارد جان و دل بر وی گمارد             هر که  "محراب"ش تو باشی سر ز خلوت برنیارد
چقدر عالی. سه شنبه وقت امام علی دارم. انشالله برم بپرسم که اپیدورال چجوریه هزینش. شما اطلاعی دارید؟؟

ان شالله به سلامتی گلم،عزیزم من با بیمه تامین اجتماعی که البرز هم خودش تامین اجتماعیه هزینه اپیدورالم سال 96 شد 150 تومن

ان شالله به سلامتی گلم،عزیزم من با بیمه تامین اجتماعی که البرز هم خودش تامین اجتماعیه هزینه اپیدورال ...

عزیزم متاسفانه بیمه ندارم من. پول برای بیمارستانم خیلی کم دارم. انشالله با هزینه ی کم اوکی شه. شنیدم اپیدورال الان شده ۱۵۰۰ تومن