2777
2789
عنوان

همه کارم گره خورده بهم حالم بده

311 بازدید | 15 پست

دلم میخواد صبح نشه .مشکل مالی دارم این چند روزه باید چک پاس کنم که پولش جور نمیشه ‌.خدایا کمکم کن .دوستان دعام کنید کم مونده سکته کنم 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

صلوات حضرت فاطمه به خصوص تو این ایام عالیه❤ و دعا برای فرج

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاا... خدا خودش گره از کارت باز کنه ، حالتو میفهمم مام گذروندیم این روزا رو خیلی سخت بود ولی گذشت ...

دعام کنید تورو خدا 

اشک امونم نمیده 

مشگل افتاده حل نمیشه 

چطوریه  حالم داغونه

سرچ‌کن گلم 

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

منم قسط دارم دوهفته موعدش گذشته هرلحظه ک میگذره بانک بی شرف بیشتر جریمه میزنه لامصبا بذار ی ماهو ندم بعد جریمه بزنین گشنه ها😒🤦‍♀️

خسته شدیم انقد سگ دو زدیم زندگی نمیکنیم والا فقط زنده ایمو جون میکنیم و روزا رو میگذرونیم..😑

امیدوارم جهنمی که میگفتن همین دنیا باشه. واقعا دیگه حوصله جهنم رفتنو ندارم ✋🏻  
منم قسط دارم دوهفته موعدش گذشته هرلحظه ک میگذره بانک بی شرف بیشتر جریمه میزنه لامصبا بذار ی ماهو ندم ...

کاش انقدر پولدار بودیم هیچوقت وام نمیگرفتیم 

شوهرم چک داده نمیدونه پنجشنبه تعطیله 

فکر کرده وقت داره

بدونه سکته میکنه 

کاش انقدر پولدار بودیم هیچوقت وام نمیگرفتیم  شوهرم چک داده نمیدونه پنجشنبه تعطیله  فکر ک ...

هعععییی اینم سرنوشت ماس.. اخرم میگن ناراحتی جم کن برو😐 سهم من ازاین خاک ازاینهمه ثروت زیر پام چیه؟...

امیدوارم جهنمی که میگفتن همین دنیا باشه. واقعا دیگه حوصله جهنم رفتنو ندارم ✋🏻