2777
2789
عنوان

قرص لاغری الفا اسلیم تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 5332 بازدید | 26 پست
دوست من با اسلیم مکث ۱۰ کیلو کم کرده بود

اره اسلیم مکث تو داروخونه هس گرونم نیس ولی متاسفانه اینا رومن اثر نداره

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الفا اسلیم خورد؟ من روز اولمه تپش قلب کشتمممم و خشکی دهن و استرس بی خوابی همش 

بله اونم کمی حالش بد میشد ومثل شما همین حالتهارو داشت باوجودی که رژیم و ورزش میکرد

فکر کنم فقط یک کیلو کم کرد وبعد دیگه اثر نداشت

اخرشم انقدر بهم ریخت که رژیم رو رها کرد

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید
الفا اسلیم خورد؟ من روز اولمه تپش قلب کشتمممم و خشکی دهن و استرس بی خوابی همش 

عزیزم تپش قلب داری بهت نساخته قرصش قطعش کن .

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

سلام دوستان بیشتر داروهای لاغری که کپسولی هستن دست سازه که تهران دست ساز تولید میشه که پودر زیره و امفتامین که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه رو مخلوط میکنن و داخل کپسول میریزن و میدن دست مشتری باعث بی خوابی واسترس واضطراب و تپش قلب ریزش مو و خشکی دهان وپرخاشگری و....میشه من مصرف کردم تا حد مرگ رفتم تا اینکه از همین تایپیک یه شماره ورداشتم یه قرص ژله ای المانی بهم میشنهاد داد که خوبیش این بود که ژلاتینی بود وامکان دستکاری نداشت یه بسته سفارش دادم و ۱۱کیلو کم کردم چند تاش مونده که که ۳روز یک عدد مصرف میکنم که وزنم برنگرده وخیلی راضیم واقعا شمارشم میزارم کسی خواست میتونه مشاوره بگیره ازشون۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

گلوریا هم همین تأثیرات رو داره شما ک خوردی باید برات عادی باشه

ن گلوریا اصن فرق میکرد چنان فشارو میبرد بالا ک چشام تاااار تار میشد و همش استفراغ میکردم

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

سلام دوستان بیشتر داروهای لاغری که کپسولی هستن دست سازه که تهران دست ساز تولید میشه که پودر زیره و امفتامین که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه رو مخلوط میکنن و داخل کپسول میریزن و میدن دست مشتری باعث بی خوابی واسترس واضطراب و تپش قلب ریزش مو و خشکی دهان وپرخاشگری و....میشه من مصرف کردم تا حد مرگ رفتم تا اینکه از همین تایپیک یه شماره ورداشتم یه قرص ژله ای المانی بهم میشنهاد داد که خوبیش این بود که ژلاتینی بود وامکان دستکاری نداشت یه بسته سفارش دادم و ۱۱کیلو کم کردم چند تاش مونده که که ۳روز یک عدد مصرف میکنم که وزنم برنگرده وخیلی راضیم واقعا شمارشم میزارم کسی خواست میتونه مشاوره بگیره ازشون۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹واقعا عالیه

سلامmehrsa،ببخشید یه سوال ازتون داشتم ،شما مصرفآلفا اسلیم رو ادامه دادید؟

راستش منم خریدم و نزدیک چهار روز ازش استفاده کردم و دقیقا همین علائمی که شما دارید رو منم دارم .ولی شدیدا نیاز دارم به مصرفشون حالا میخام بدونم که شما ازشون جواب گرفتید یا مصرفشونو قطع کردید؟

منم الفا اسلیم ی دوره مصرف کردم نه کیلو کم کردم بدون ورزش، الحمدالله برگشت هم نداشت ، ینی بعدش کاملا معدم جمع شده بود نمیتونستم غذا بخورم ، به اونا که استپ وزنی دارن و یا تا ده کیلو اضافه وزن دارن پیشنهاد میدم