الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام دوستان بیشتر داروهای لاغری که کپسولی هستن دست سازه که تهران دست ساز تولید میشه که پودر زیره و امفتامین که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه رو مخلوط میکنن و داخل کپسول میریزن و میدن دست مشتری باعث بی خوابی واسترس واضطراب و تپش قلب ریزش مو و خشکی دهان وپرخاشگری و....میشه من مصرف کردم تا حد مرگ رفتم تا اینکه از همین تایپیک یه شماره ورداشتم یه قرص ژله ای المانی بهم میشنهاد داد که خوبیش این بود که ژلاتینی بود وامکان دستکاری نداشت یه بسته سفارش دادم و ۱۱کیلو کم کردم چند تاش مونده که که ۳روز یک عدد مصرف میکنم که وزنم برنگرده وخیلی راضیم واقعا شمارشم میزارم کسی خواست میتونه مشاوره بگیره ازشون۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹
سلام دوستان بیشتر داروهای لاغری که کپسولی هستن دست سازه که تهران دست ساز تولید میشه که پودر زیره و امفتامین که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه رو مخلوط میکنن و داخل کپسول میریزن و میدن دست مشتری باعث بی خوابی واسترس واضطراب و تپش قلب ریزش مو و خشکی دهان وپرخاشگری و....میشه من مصرف کردم تا حد مرگ رفتم تا اینکه از همین تایپیک یه شماره ورداشتم یه قرص ژله ای المانی بهم میشنهاد داد که خوبیش این بود که ژلاتینی بود وامکان دستکاری نداشت یه بسته سفارش دادم و ۱۱کیلو کم کردم چند تاش مونده که که ۳روز یک عدد مصرف میکنم که وزنم برنگرده وخیلی راضیم واقعا شمارشم میزارم کسی خواست میتونه مشاوره بگیره ازشون۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹واقعا عالیه
سلامmehrsa،ببخشید یه سوال ازتون داشتم ،شما مصرفآلفا اسلیم رو ادامه دادید؟
راستش منم خریدم و نزدیک چهار روز ازش استفاده کردم و دقیقا همین علائمی که شما دارید رو منم دارم .ولی شدیدا نیاز دارم به مصرفشون حالا میخام بدونم که شما ازشون جواب گرفتید یا مصرفشونو قطع کردید؟
منم الفا اسلیم ی دوره مصرف کردم نه کیلو کم کردم بدون ورزش، الحمدالله برگشت هم نداشت ، ینی بعدش کاملا معدم جمع شده بود نمیتونستم غذا بخورم ، به اونا که استپ وزنی دارن و یا تا ده کیلو اضافه وزن دارن پیشنهاد میدم