mehrsa7797 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 1436 عنوان قرص لاغری الفا اسلیم تروخدا بیاین 5332 بازدید | 26 پست ینییی واقعاااا کسی نیس که شنیده باشه کسی خورده باشه یا خودش خورده باشه تجربه شو بهم بگه کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم 1400/10/13 | 00:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99860 عوارض دارن باو وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
مامان_لیلای_آینده عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 4601 قرص لاغری نخور به درد نمیخوره فقط رژیم پر پروتئین و ورزش
mehrsa7797 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 1436 من خوردم بی فایده ۲۰۰ گرمم اضافه کردم واقعا چند خریدی؟ تو حین مصرف تشنگی و استرس و تپش قلب نداشتی؟ کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
mehrsa7797 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 1436 تاثیرش خیلی کنه شما خوردین؟ کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
shaama عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 6357 واقعا چند خریدی؟ تو حین مصرف تشنگی و استرس و تپش قلب نداشتی؟ من دارو خانه خریدم ۳۸
نسیمه123 عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 4924 شما خوردین؟ همسرم یه مدت پزشک تغذیه ش براش تجویز کرد همراه باورزش ورژیم غذایی چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید
mehrsa7797 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 1436 داخلش شیشه س اصلا سمتش نروو من قبلا گلوریا خوردم روم اثر نداشت امروز روز اول الفا اسلیم بود ک خوردم دهنم سرویس شده از تپش قلب کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
پینوکیوو عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 267 من قبلا گلوریا خوردم روم اثر نداشت امروز روز اول الفا اسلیم بود ک خوردم دهنم سرویس شده از تپش قلب اثر شیشه س
mehrsa7797 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 1436 من دارو خانه خریدم ۳۸ پس اون نیس اصن اخه این قرصه حدددداقل ۴۰۰ تومن تا ۵۵۰ تومنه کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
mehrsa7797 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 1436 همسرم یه مدت پزشک تغذیه ش براش تجویز کرد همراه باورزش ورژیم غذایی الفا اسلیم خورد؟ من روز اولمه تپش قلب کشتمممم و خشکی دهن و استرس بی خوابی همش کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم