2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم

59 بازدید | 6 پست

دوستان سلام 

دوباره گیر کردم من یک عشقی ذارم که جونشو برام میده و نظامی هستش وضع مالی خوبی دارن ولی خب تو روستا هستن به خاطر گاوداریشون ولی شهر هم خونه دارن این پسر دوینه منه جونشو میده خیلی اشتباه ها کردم چشم پوشی کرده الان چندوقت رابطمون رو هواس من به شخصه به سرش قسم میخورم انقدر که پاک حالا من برای درسم با یکی از فامیل هامون که پسر خیلی پولدار هم هست مادر پدر و کل خاندانشون دکتر های معروف هستن قراره کلاس برام بزاره چون هزینه کلاسا بالاس و این مخه تو همه درسا من پشت کنکوریم حالا عشقم این مدت انقدر گریه کرده دیشب تب کرده بود حالش بده میگ دارم میبینم و میسازم و میسوزم میگ هرچی بخوای برات میخرم هرکلاسی میخوای برو نوکرتم فقط اینطوری نکن باهام نمیتونم به این اقا هم بگم کنسل شده خیلی زشته عشقم انقدر فشار روش اومده گفته فرداشب قبل کلاس بین منو کلاست یکی انتخاب کن چیکار کنم من هم هدف و موقعیت میخوام هم نمیتونم به این اقا بگم نمیشه هم نمیخوام عشقم بره چیکار کنم؟

حالا اینم وسط یکی از ته دل شمارو میخاد ی کاری کنید ک پشیمون بشه از دوست داشتن 

دوست ندارم از دستش بدم موقعیتش خوب خانواده هامون فامیل میگ اگ زنم بودی انقدر عذاب نمیکشیدم میدونستم زنمی ولی الان از اینکه از دستت بدم میترسم انقدر حالش بد بود دیشب تب داشته داشته میمرده بردنش بیمارستان خواهرش گفت شما بودین هدف و درس انتخاب میکردین یا عشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست ندارم از دستش بدم موقعیتش خوب خانواده هامون فامیل میگ اگ زنم بودی انقدر عذاب نمیکشیدم مید ...

ببین گلم نمیگم درس بده اتفاقا درس خوبه ولی من اگ بودم عشق انتخاب میکردم بنده دیپلم دارم و خانه دارم هیچ ب کارم نمیاد اوت مدرک بعدم شما واسچی نتونی ب اون اقا بگی کنسل کنید اصلا یعنی درس مهم تر از عشقتونه؟ مثلا ب این فک کن درس خوندی ب جا خوبیم رسیدی ولی همسر ایندت ادم نباشه یا دوست نداشته باشه هی باخودت میگی کاش عشق انتخاب میکردم😉

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs