2777
2789

چرا هرکس دورم هس بهم انرژی منفی میده در حالی که من خودم خیلی مراقب رفتار و حرکات و حرفام هستم ک یوقت کسی ناراحت نشه چون تنهام دوس  دارم یکی باشه باهم بیرون بریم تازگیا با ی دختر خانوم تو ساختمونمون آشنا شدم دوس شدیم چن بار شوهرم خونه نبود اومد خونمون امروز باهاش رفتم بیرون  رفتیم شکلات بخریم شکلات فروش دوست همسرم بود بهش گفتم میشه یکی تست کنم اونم گفت این چ حرفیه ده تا تست کن یهو دیدم دختره مشتشو پر شکلات کرد ریخت تو جیبش😔😔 واقعا بدم اومد از کارش بعدشم گفت کیک بخریم گفتم من تازه خوردم تو بخر هزار بار بهم گفت کوفتت بشه 😐 واقعا نمیدونم در مقابل اینجور آدما چ واکنشی نشون بدم بنظرتون رابطمو باهاش ادامه بدم ؟

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم خیلی داغونه رفتارش

از وقتی اومدم خونه عصابم خورده ب شوهرم میگم همش تقصیر تویه هی میگی ی دوست پیدا کن تنها نباش آبروم رفت حالا دوستت تو دوربین ببینه فک میکنه دزدی کردیم وای خداااایا 😭😭😭😭

بیشتر از ایتکه انرژی منفی باشه ،نخورده و بی کلاسه. من باشم چندشم میشه ارتباط داشته باشم

دقیقا ولی من در اون حد میشناسمشون ک زندگی خوبی دارن نمیدونم چرا اینقد رفتارش گنده اصلا ازش انتظار نداشتم 

من باشم با اینجور ادمها رابطه مو قطع مبکنم. دوست خوب و هم سطح کم پیدا میشه. تلاش کن بازم هستن ادمهای ...

بخدا الان اگ بخوام باهاش رابطمو بهم بزنم شوهرم میگه تو اجتماعی نیستی  میگی همه بدن من خوبم  واقعا موندم  چیکار کنم چون شوهرم ساعت کاریش زیاده من خیلی تنهام  میگه حتما یکی بیاد پیشت منم نمیتونم آدمای اینجوری رو بعنوان دوست قبول کنم چون بقول تو همسطح نیستن حالم بد میشه