2777
2789
عنوان

کیا مثل من ترس از بیماری زندگیشونو نابود کرده؟؟😭😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 29 پست

۱.اول به این فکر کن اضطراب؛ احتمال ایجاد سرطان رو هزار برابر می کنه.

۲. چه تو بهش فک کنی چه نکنی؛ اگه قرار باشه اتفاق بیفته؛ میفته. و تو تا قبل اتفاق افتادنش فقط روزای زندگیتو داری به خودت زهر می کنی.

۳. اصلا اتفاق بیفته؛ هر کسی یه جوری ازین دنیا میره؛ کسی قرار نیست اینجا بمونه. هممون می میریم... یکی تصادف... یکی بیماری...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه وسواس سرطان دارم 

من خواهرم سر این موضوع زندگیش وخودش نابود هست 

هر ۱۰دیقه میگه من چیزیم نمیشه؟وسواس شددددددددیییید 

خودمم تاحدی وسواس سرطان دارم شددددید 

الانم گیر دادم به مدفوعم که چرا از وسط دورنگه ..طولی

یه سمت تیره تیره یه سمت نرمال 

نکنه سرطان دارم 

وسواس شدید حتما نیاز به روانپزشک داره. در ضمن هر کسی که سرطان بگیره نمیمیره

فک کردی از مرگ میترسم؟؟چی تو زندگیم هست که بخوام زنده بمونم؟؟من از این بیماری کوفتی میترسم😭😔

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
فک کردی از مرگ میترسم؟؟چی تو زندگیم هست که بخوام زنده بمونم؟؟من از این بیماری کوفتی میترسم😭😔

من این بیماری به قول تو کوفتیو گرفتم و فعلا زنده هستم. حتماً به روانپزشک مراجعه کن

من خواهرم سر این موضوع زندگیش وخودش نابود هست  هر ۱۰دیقه میگه من چیزیم نمیشه؟وسواس شددددددددیی ...

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
واییییی منممممممم دارم نابود میشم😭😭😭

من  وسواس فکری و خود بیمار انگاری دارم

من اوضاعم خیلی بیریخت تر از تو بود الان حوصله توضیح ندارم شرایط ناجوری داشتم اینا همه ریشه داره.من خوابگاهی بودم اونجا کثیف بود دخترا خیلی با اینو اون بودن من وسواس بیماری های عفونی ویروسی داشتم فقط بپذیر که باید صبور باشی دارو بخوری که اگه نخوری اوضاعت بهم میریزه واینکه فکر نکن دارو خوردی خوب میشی من چهارپنج سال گرفتار بودم دوره های شعله ور شدن و خاموشی داشت.بهترین دارو که به من اثر کرد فلوکستین بود منتهی بعد یک ماه از استفاده تازه اترشو میبینی دیگه دنبال دکتر نباش چون داروها دیر اتر میذارن.عوارضش کم بود متل اختلال خواب و کاهش میل جنسی و یکم تحریک اشتها که مهم نیست.و هر وقتم خواستی دارو قطع کنی باید به مرور باشه

دیگه نمیام نی نی سایت