2777
2789
عنوان

همگی خواهشا بیاید کمک

112 بازدید | 14 پست

خواهرم دو تا بچه کوچیک داره یکیشون مریض یک سال و در طول ۹ سال زندگی شوهرش ی روز خوش نداده بهشون هر سری صبحا شبا فقط اشک چشم میخوره 

چندین بار خواهرم خواسته طلاق بگیره و تهدید جان بچش هاش پشیمون شده

دو سال اجازه نمیده ببینمیش فقط یواشکی ی تماس داریم تمام حتی ی گوشی هم نداره

دلم براش تنگ شده دعا کنید ی راه نجات داشته باشه 

چرا ظالم باشی همیشه سالمی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتم که نمیتونه جون بچه هاشو تهدید کرده یکشم مریضه  اسمش پدر نیست که با جون بچه خودش زنشو تهدی ...

چیبگم والا

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
دلم داره اتیش میگیره خواهر 

میفهمم داری چی میگی  خدا کمکتون کنه پس پدر مادرت چی میگن

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
پدرم سه بار سکته کرده عمل قلب باز انجام داد  مادرمم پیر شده نمیتونه حرکت کنه  خدا لعنتش ...

😔😔😔 خدا شفاشون بده

ممنون خدا مادر پدرتو برات نگهداره 

مرسی میگم مادر شوهرش چی میگه خواهر  داره پسره

خب اون دلیل نمیشه که.شوهر خواهرت یه نوع نقطه ضعف خواهرتو گیر آورده می‌خواد رو اون مانور بده الکی هم تهدیدش میکنه که بترسه.این اصلااا حرف منطقی نیست این حرفو بره خواهرت دادگاه اصلا قبول نمیکنه.وحضانت بچه هارو هم میدان خواهرت اونکه به اعصابش مسلط نیست.خواهرت قشنگ فکراشو بکنه تصمیم بگیره قانون پشتشه احساساتشو برزاره کنار یکم شجاع و نترس باشه بگه هرکاری دوس داری بکن