2777
2789
عنوان

لکه بینی قهوه ای در بارداری

132 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من هفته ۱۱ هستم لکه خونی و بعد قهوه ای داشتم سونو هفته ۸ که رفتم همچیم نرمال بود و هماتوهم نداشتم امروز دکتر برام شیاف پروژسترون تجویز کرد هفته بعدم سونو آنتی دارم کسی اینجوری شده و جنینش سالم بوده

صداقت نعمتی بسیار ارزشمند است، انتظارش را از مردم بی ارزش نداشته باش

مدام برو سونو و ضربان قلب بچه چک بشه استراحت مطلق مطلق مطلق کن چیز سنگین بلند نکن غذاهایی که تو بارداری ضرر داره اصلا نخور چیزهای گرم اصلااا نخور قرص تقویتی و داروهایی که دکتر داده بخور شیاف هم بزن 

من مامانم میگه  وقتی من تو شکمش بودم همش لکه بینی داشته و سالم به دنیا اومدم

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
مدام برو سونو و ضربان قلب بچه چک بشه استراحت مطلق مطلق مطلق کن چیز سنگین بلند نکن غذاهایی که تو بارد ...

خداروشکر منم دکتر گفت استراحت کنم و تا سونو انتی شیاف استفاده کنم تا اون موقعه که به امید خدا ببینم چی میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته ۸ خونریزی داشتم شیاف و آمپول استفاده کردم و استراحت الان هفته ۱۷ هستم فعلا هم بچه مشکلی ندا ...

شکر خدا