2777
2789
عنوان

ویار بارداری

200 بازدید | 26 پست

خانما هشت هفتم حالت تهوع شدید دارم ازبوی غذا حالم بد میشه بوی برنج وااای یخچال خورشتها هیچی هم نمیتونم بخورم بیچاره شوهرم همه کارامو میکنه فوق العاده تنبل شدم تا کی ادامه داره ؟دلم برای بچه میسوزه هیچی نمیتونم بخورم 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه درست میشه بگو دکترت قرص بهت بده... کم کن بخور تو وعده های بیشتر

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

سیرابیم خوبه.... عزیزم کی رفتی برا سونو قلب

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

برو پیش دکترت قرص مینویسه برات، دمیترون و بی 6

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

لیمو بو کن میگن خوبه

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....
سیرابی بخور خوب میشی

وااای عمرا بتونم بخورم هیچی نمیتونم به زور شوهرم چندقاشق غذا میخورم اونم ببخشید هی با عق زدن بوی برنج حالمو بد خراب میکنه یعنی یه چیز عجیب

جوووون بچت دختره حتما  منم اینجوری بودم خیلییییی بد بود قشنگ مردم تا 4ماه و نیم

تا ۴ ماه وای میمیرم دیگه😭

سیرابیم خوبه.... عزیزم کی رفتی برا سونو قلب

این چهارشنبه باید برم پناه برخدا از اونور استرس سونو هم افتاده جونم

این چهارشنبه باید برم پناه برخدا از اونور استرس سونو هم افتاده جونم

نگران نباش عزیزم مادر شدن سختیم داره

سیرابیو به زورم. شده بخور.... حجم کم وعده های زیاد یادت نره.... ویتامینایی که دکترم داده بخور