2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنبیه بدنی خوب نیست. بهتون توصیه میکنم کتابهای "من دیگر ما" رو بخونین. هنر مقابله با کار زشت: اول تغافل اگه نشد انصراف ذهنی بعد ترسیم زشتی کار در فضای قصه استفاده از شخصیت محوری
Lilypie First Birthday tickers

ریحانه، 23 مهر 92، شب عید قربان، بزرگترین عیدی خدا به من و باباش شد...
پسر من از اخمم فوری گریه می کنه بعدشم بهش بی محلی می کنم اگه ادامه بده لجبازیشو بهش می گم برو تو اتاقت و میره یکم بعد میاد عذرخواهی می کنه ولی باباش تا حالا چند بار زدتش متاسفانه و بدتر از اون اینه که سریع هم از بچه عذرخواهی می کنه و عذاب وجدان میگیره من مخالف هر دو کارشم
اللهم عجل لولیک الفرج
من یه بار که با شمشیرش اومد تو صورتم ناخداگاه زدم تو صورتش که خودم خیییییییییییییییلی ناراحت شدم چون بچم سیده مراعات می کنم که نزنمش اما رو دستش و به باسنش در حد آروم که یعنی دست بردار یا برو زدم در کل الان که نزدیکه چهار سالشه انگشت شمار پیش اومده کتک بخوره اونم 99 درصد از باباش خییییییلی مغروره همینکه محلش نمی زارم بهش بر می خوره
اللهم عجل لولیک الفرج
دوستان من یک ماه پیش که همسرم پسرمو زد بهش گفتم اینکارو نکن اونم یاد می گیره مثل تو با بچش همین کارو می کنه( یعنی تو تو بچگیت کتک خوردی که کتک می زنی) همسرم گفت یعنی می گی منو زدن که اینو می زنم؟!! منم جوابی ندادم از اون به بعد خودشو بیشتر کنترل می کنه منم کلا سعی می کنم پسری رو بیشتر جلو باباش کنترل کنم تا کارای بد نکنه
اللهم عجل لولیک الفرج