2777
2789
عنوان

سونوگرافی سینه

171 بازدید | 5 پست

سلام خانمای گل امیدوارم حالتون خوب باشه من یه دختر مجردم ۲۰ سالمه حدودا یک ماه پیش نوک سینه هام درد گرفت و رفتم معاینه توی بهداشت پیش پزشک زنان ایشون معاینه کردن منو و گفتن یه توده حس میکنم زیر  دستم و برام سونوگرافی سینه نوشتن پیش یه پزشک دیگه هم رفتن ایشون معاینه کردن و گفتن مشکلی نداره و من چیزی حس نمیکنم و اینکه نگران نباش چون درد داری چیز نگران کننده ای نیست و برام ویتامین ای نوشتن و گفتن سه ماه مصرف بکنم من برای اطمینان سونوگرافی سینه انجام دادم و نرمال بود همه چیز ولی همش نگرانم که نکنه واقعا چیزیم باشه و اون توده واقعا وجود داشته باشه یعنی امکانش هست سونوگرافی تشخیص نداده باشه ؟ سابقه سرطانم نداریم تو خانواده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ژن دارین؟؟ چرا ایرادی داره بری یک سونو . من سالی یکبار میرم

نه عزیزم سابقه سرطان نداریم خوشبختانه سونوگرافی هم یک ماه پیش انجام دادم و گفتن همه چیز نرماله

نه عزیزم سابقه سرطان نداریم خوشبختانه سونوگرافی هم یک ماه پیش انجام دادم و گفتن همه چیز نرماله

خوب پس مشکلت چیه چیزی نداری دیگه سینه نود درصد مربوط به ژنه. سال بعد دوباره برو