2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی برای زایمان

143 بازدید | 8 پست

مامانا که بیمه تکمیلی هستن برای زایمان اول باید بری دفتر بیمه نامه بگیری که موقع پرداخت اون مبلغ کم کنن از پول کل که بیمارستان میگیره

یا باید اول همه مبلغو ب بیمارستان پرداخت کنی بعد بیمه میریزه ب حساب شخصی ؟؟؟بعد بیمارستانا شخصی هم بیمه تکمیلی برای زایمان طبیعی با اپیدورال قبول میکنن

اول کامل پولو می گیرن بعد مدراک میبری پولو دو سه ماه بعد واریز میکنن به کارت خودت بیمارستان خصوصی و دولتی هم فرقی نداره فقط تا یه سقفی پولومیدن مثلا سال ۹۶زایمان کردم تا سه تومن پولو واریز کردن برای زایمان سونوگرافی ها هم تا سیصد تومن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ببینی با بیمه ی شما قرارداد دارن یانه.اگر قرارداد داشته باشت مستقیما پول بیمه رو از حسابتون کم ...

بیمه ما تامین اجتماعی ولی از طرف سرکار همسرم مثل بازنشسته ها بیمع تکمیلی کردن

اول کامل پولو می گیرن بعد مدراک میبری پولو دو سه ماه بعد واریز میکنن به کارت خودت بیمارستان خصوصی و ...

مطمعنی چون ما بینه تامین اجتماعی  هستیم  ولی از طرف  سرکار همسرم بیمه تکمیلی کردن مثل بازنشسته ها 

بعد الان من برای سونو یا دارو ها فاکتوور میبره  همسرم  ب سرکارشون مسول ببیمه میده اونا خودشون رو حقوق واریز  میکنن اما پدر شوهرم میگه برا عمل چکن هزینش بیشتر اول میتونی بری دفترش  برگه بگیری ولی بازم موندم