2777
2789

تو گوگل بزنین راههای حفظ لغات انگلیسی راهکارهای مفیدی داره

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان عمومی هست خیلی آسونه ولی دختر من خیلی سخت یاد میگیره واقعا دیگه کم آوردم چکار کنم

من اتفاقا خودمم دهمم امروز امتحان زبان دادم خیلیم آسون بود همرو درست نوشتم

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗

من دوازدهمم ریاضی ام زبان دهم سخت نیست اما کلا یجوریه ادم فراموش میکنه چون درس فَراری هستش و علاقه ام خیلی مهمه من اصلا زبان رو دوس ندارم برای همین هرچقد میخونم انگار بازم هیچی بلد نیسم 

پیشنهاد میکنم برای یادگیری زبان  به سایت یا اپلیکیشن آلا مراجعه کنید واقعا تاثیر داره عالیههه توش تدریسای استادای مطرح کشور هستش درضمن رایگانم هس

من اتفاقا خودمم دهمم امروز امتحان زبان دادم خیلیم آسون بود همرو درست نوشتم

چه جوری میخونی من خودم زبان دبیرستانی خوب بود خودم میخوندم آموزشگاه هم نرفته بودم ولی دخترم با اینکه همش باهاش کار میکنم بازم یاد نمیگیره

من دوازدهمم ریاضی ام زبان دهم سخت نیست اما کلا یجوریه ادم فراموش میکنه چون درس فَراری هستش و علاقه ا ...

الا رو دارم زبان مهم لغات هست ولی دخترم یادش نمی‌مونه لغات

خب رمزگذاری کنه لغات رو

بهش میگم خیییلی بی دقته اصلا انگار نخونده از دیروز داره میخونه الان پرسیدم بیشتر لغات یادش رفته بعضی لغات هم تا حالا نخوندن توی سوال میاد دیگه اصلا نمیتونه جواب بده

بهش میگم خیییلی بی دقته اصلا انگار نخونده از دیروز داره میخونه الان پرسیدم بیشتر لغات یادش رفته بعضی ...

زیاد سخت نگیرین چون تازه وارد دبیرستان شده یکم سنگینه براش یکم بگذره بهتر میشه من سال دهم حس میکردممم مشکل از مغز منه که هیچیو درک نمیکنم یکم که گذشت حساب کار دستم اومد دختر شماهم که سال اوله و از همه بدتر مجازی ام هستش یکم گیج شده

زیاد سخت نگیرین چون تازه وارد دبیرستان شده یکم سنگینه براش یکم بگذره بهتر میشه من سال دهم حس میکردمم ...

حضوری هست کلاس هاشون 

می‌خوام به حال خودش رها کنم بلکه تنبیه شه خوب و دقیق بخونه ولی دلم نمیاد

حضوری هست کلاس هاشون  می‌خوام به حال خودش رها کنم بلکه تنبیه شه خوب و دقیق بخونه ولی دلم نمیاد

من اگه مامانم زیاد پیگیر درس خوندنم باشه کیفیت درس خوندنم میاد پایین دخترتونو بزارین خودش سال دبیرستان رو با همت خودش تلاش کنه تا موفق بشه وگرنه جز این متکی میمونه به کمکای درسی شما 

قصد دخالت ندارم حتما شما بهترین تصمیم رو برای گل دخترتون میگیرین موفق باشین انشالله🌈💜🌹