2777
2789
عنوان

امروز تو محیط کار

312 بازدید | 9 پست

من دو هفته پیش یه اشتباهی کرده بودم 

مروز مدیرمونبعد از یک هفته از سفر امد گفتم الان کلی تشکر میکنه یه هفته کاراشو چرخوندن و انجام دادم 

یه هو برگشت گفت تو یا گیجی یا حواست نیست 

تو به جز یه بیجک نوشتن چیکار میکنی مثلا حسابداری 

زنش نشسته بود کارگر خدماتومن هم داشت چای درست میکرد 

جلو اون بهم بی احترامی کرد اینجا همه بهم احترام میزارن و بعد مدیر من همه کارم 

خیلی دلم میخواست کیفمو بردارم برم خونه ولی اگهاین کار رو میکردم عیدی و سنوات و حقوق و این چیزام همه میپرید 

از اوناست که میگه چون یه سال قرار داد داری اگه ول کن بری بهت حساب نمیدم 

بهم دلداری میدی

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

منم جات بودم همونکلارو میکردم سختع برام جای موندن ک بهم بی احترامی کنن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی اشتباه کردم موندم 

من کلا صبورم اصلا عجله ای تصمیم نمی گیرم امروز داشن حرف میزد من فقط داشتم کیفمو نگاه میکردم 

بعدش فکر میکردم چقدر رفتارم غیر حرفه ای هست 

الان دارم حرص میخورم

یعنی اشتباه کردم موندم  من کلا صبورم اصلا عجله ای تصمیم نمی گیرم امروز داشن حرف میزد من فقط دا ...

عزیزم کار خوبی کردی یهو از شرکت نزدی بیرون،الان که نزدیک اخر سالع این کار واقعا اشتباهه ،به قول خودت باید حقوق و سنوات و اینا بگیری .

به سنوات و عیدیم فکر میکزدم که عید میخوام باهاش برم مسافرت 20 تومن میشه 

گفتم شاید اینطوری میکنه برم پولم رو نده 

البته من برای اون ور سال با یه جا صحبت کردم برم اونجا

به سنوات و عیدیم فکر میکزدم که عید میخوام باهاش برم مسافرت 20 تومن میشه  گفتم شاید اینطوری میک ...

عزیزم منم چند سال شاغل بودم فعلا شاغل نیستم.به نظرت برگردم توی شرکت کار کنم بهتره؟یا یه کاری برای خودم راه بندازم؟

یعنی اشتباه کردم موندم  من کلا صبورم اصلا عجله ای تصمیم نمی گیرم امروز داشن حرف میزد من فقط دا ...

ن کارت درست بودع ایندت 

کلی زحمت کشیدی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

به سنوات و عیدیم فکر میکزدم که عید میخوام باهاش برم مسافرت 20 تومن میشه  گفتم شاید اینطوری میک ...

ار خب حق داری 

اما سرسنگین باش

عزیزم منم چند سال شاغل بودم فعلا شاغل نیستم.به نظرت برگردم توی شرکت کار کنم بهتره؟یا یه کاری برای خو ...

اگه بتونی کار برای خودت راه بندازی خیلی خوبه حتی درامد کمتر باشه اقا بالاسر نداری 

والله فکر میکنن ادم رو خریدن