سلام دوستان، من 3 سال اقدامم ولی باردار نمیشدم، تا اینکه پزشک برام عکس رنگی داد و دیروز عکس رنگی انداختم، رادیولوژیست گفت که هر دو تا لوله ات چسبندگی دارن تحمل کن بببینیم باز میشه، با پمپاژ های بیشتر تونستن هر دو رو باز کنن، میخوام بدونم شماها تجربه تون بعد از عکس رنگی چی بوده؟ شرایط منو داشتید و باردار شدید؟
سلام اگه مشکل دیگه ای مث تنبلی تخمدان و کم تحرکی اسپرم همسرتون نداشته باشین جواب میگیرین بزودی
عزیزم همسرم پارسال اسفند عمل کرد و بعد توی اوایل خرداد دکتر گفت مشکلش به طور کلی برطرف شده ولی بعد از اون گفت 6 ماه اقدام طبیعی که من باز باردار نشدم و آزمایش شوهرمو ماه پیش تکرار کرده بودن همه ی فاکتور هاش چند برابر بالا رفته بود، دکتر گفت پس حتما مشکلی هست و دیگه باید عکس رنگی بدید، دیروز دادم و خیلی هم تجربه ی سختی برام بود شاید بخاطر چسبندگی زیاد هر دو لوله ام بود، ولی گفتن باز شد.
عزیزم همسرم پارسال اسفند عمل کرد و بعد توی اوایل خرداد دکتر گفت مشکلش به طور کلی برطرف شده ولی بعد ا ...
همسر منم بهمن ماه 95عمل کرد من اردیبهشت 96 عکس رنگی گرفتم و بهمن ماه 96باردار شدم یعنی یکسال بعد از عمل شوهرم و 9ماه بعد از عکس رنگی خودم. ان شاء الله شما هم تو همین چندماهه تا قبل عید نتیجه میگیری. عکس رنگی هم خیلی درد داشت بله ولی ارزششو داره
سلام ببخشید شما باردار شدین؟ چند ماه شد بعد از عکس رنگی؟
سلام عزیزم
نه گلم من باردار نشدم، من دی ماه عکس رنگی انداختم، ولی شرایطم خیلی بد بود تا الان مدام یک ماه در میون کیست داشتم یعنی توی این 5-6 ماه من 3 ماه کیست داشتم، به امید خدا فردا آی یو آی دارم تا قسمت چی باشه.