2777
2789

اخه شما بگید من چیکار کنم کلی نامزدم اذیتم میکنه لپو گاز میگیره 

ببخشید ک واقعا میگم میخام راه حلشو پیدا کنم تا دیگ اذیتم نکنه لپو گاز میگیزه گردنمو گاز میگره بخدا الان گردنم انقد درد گرفته ک نگید کبود کبود شده اخه من بدم میاد تازه امروز صبح هم مامانم دید کلی چی بهم گفت 

بگید چجوری حالشو بگیرم😈😡😠😧

خسته شدم بخدا از این ور اون اذیتم میکه از این ور دیگه ام مامانم جیگرمو خون کرده هووووووفففففف😧😠😤😢

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخییی عزیزممم🤣💋💋

کنترل نداره 😑🤣

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
جای حساسشو گاز بگیر ، به همین راحتی

حساس دقیقا کجا خواهرکم 😂😂😂😂

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
اخییی عزیزممم🤣💋💋 کنترل نداره 😑🤣

ن متاسفانه کنترلش خراب شده و دیگه گیر نمیاد😂😂😂😂

دفه دیگه بزن تو دهنش کف و خون بالا بیاره

والا

اعصاب ندارم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
دفه دیگه بزن تو دهنش کف و خون بالا بیاره والا اعصاب ندارم

چشم ابجی😃😁

الهی داره دندون میاره دندون هاش میخاره اینکارو میکنه 🙄

😂😂😂😂😂😂

ن متاسفانه کنترلش خراب شده و دیگه گیر نمیاد😂😂😂😂

🤣😂

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"