سلام خانومای باتجربه تو بی بی چک، لطفا بیاین بگین این بی بی چک خرابه یانه؟ خودم حس میکنم خراب بود.. بدشانسی من اینه یکی دیگه هم زدم باز سفیییییییید مطلق شد تااازه بعد10دقبقه داشت خط سی رنگ میگرفت بعد نیم ساعت رفتم دیدم هاله ی خییییییییلی ضعیف ک بادقت باید میدیمش رو خط تی هم هس البته کلا خط سی هم کمرنگه خیلی.. اصلا انگار هردو خراب بودن
فک کنم همون روز اول رنگ گرفت، یا روز قبلش گفتن احتمال زیاد پسره
ان شاء الله بسلامتی بیاد بغلت 😊 دعاکن منم باصم دیگه این ماه... البته دردای پریودی دارم حتی چندروز قبل رگه های خون تو ترشحاتم بود. ببخشید البته.. امصبم یه رگه خون تو ترشحاتم دیدم. ولی درد رون پا و درد رحم مث درد پریودی هرازواهی دارم. سر شبی هم یجوری داغ کردم حش کردم پریود شدم با ترس رفتم دسشویی دیدم نه بابا ترشح بوده فقط.. ولی درد سینه و این میزا ندارم خیلی هم زودرنج و عصبی شدم متاسفانه
توکل بر خدا، درک میکنم حالتو، منم اینقد ماه اقدام سر همه حالتام ریز شدم، که شاید این علامت بارداری ب ...
چمیدونم والا.. راضی برضای خودشم. اگه صلاحمه بهم بده اوه نه که هیچ.. نمیخوام ب زور بگم حتمابهم بچه بده الان و خدانکرده 2ماه دیگه بگیره ازم. چون سابقه سقطم دارم . فقط میگم صلاحمه بهم سالم وصالح بده