2777
2789
عنوان

ممکنه شاهم جز اینا باشید

146 بازدید | 5 پست

🍃همه ی آدم های متاهل گاهی پیشِ خودشان فکر کرده اند که شاید اگر مجرد بودند، حالشان بهتر بود، یا اگر شریک زندگیشان یک آدمِ دیگر بود، خوشبخت تر بودند

کاش یک بار برای همیشه می‌فهمیدند که زندگیِ مشترک برایِ هیچ کس ایده آل نیست!

هرکس پیشِ خودش آرزوهایی دارد که محقق نمی شوند.

هیچ زندگیِ مشترکی، رویایی و بدونِ مشکل نیست، اما این که تو حالت خوب باشد یا نه، به تو بر می گردد، نه اقبال و شرایط... و نه هیچ کسی!

اگر اینجایی که هستی، باخته ای، هرجایِ دیگری هم بروی، بازنده خواهی بود!

آدم هایِ خوشبخت، برایِ خوشبختی و حالِ خوبشان، می جنگند، پس هرجای دنیا که باشند خوشبختند!

آدم هایِ نا امید و بهانه گیر هم هر نقطه از زمین و در هر شرایطی که باشند، روزگارشان همین است!

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافق نیستم

تفکرات شبیه هم نیست ممکنه دلیل شما درست تر باشه🙂

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

شما چند سالتونه؟ برای این میپرسم چون که حس میکنم خیلی تاپیک هاتون شبیه حال روحیه منه یعنی تاپیک هایی که دوست دارم بزنم اما نمیزنم...! 

نمیدونم 

در کل ممنون میشم جواب بدید

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂
 شما چند سالتونه؟ برای این میپرسم چون که حس میکنم خیلی تاپیک هاتون شبیه حال روحیه منه یعنی تاپی ...

من ۱۷سالمه