2777
2789
عنوان

نامزدم دانشجوی پزشکیه ولی خودم

313 بازدید | 5 پست

ولی خودم یه کارمند ساده هستم، یه جوری حس میکنم پیشش کمم، پارسال دوباره برای کنکور خوندم که منم یه همچین رشته ای قبول شم رتبه م شد نه هزار، امسال خواستم دوباره بخونم حس و حالش رو ندارم، ازونظرفم دوست دارم باهاش همسطح شم، نمیدونم چیکار کنم😭خودش میگه اگر دوست داری بخون اگر نه نخون ولی من...

من همسرم دکتری داره خودم لیسانس ی اعتماد ب سقفیم جلوش دارم 

بیخیال هرطور صلاح میدونی عمل کن

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد به نفستونو ببرین بالا

نه هزار عالی بوده امسالم بخونین حتما رشته خوبی میارین

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟

برادرشوهرم متخصصه

جاری م لیسانس خانه دار

اصلا همچین چیزی بینشون نیستگفقط ارشد بخون

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا