2777
2789
چرا من نمیتونم فالوئر جذب کنم آخه🥲

من فقط عکس خودمو میزارم یه هشتگ میزنم خودشون لایک و فالو میکنن .بعضیها رو هم میرم سرچ میکنم مثلا میزنم دختر# بعد recently   جدیدترین عکسها میاد میبینم مثلا چتدثانیه پیش .هرکی عکس لایک کرده فالو میکنم . البته این هشتگ چون هر مدل عکسی هست دقت میکنم عکسهای سبک عکس خودمو باز میکنم فقط. حالا شما محصولی داری مثلا کفش بزنین کفش# بعد recently 

هر چند ساعت ۲۰ .۳۰ نفر فالو کنین .کم کم خودشون فالو میکنن

بنویس برای تبلیغات دایرکت یامثلن تبلیغ باهزینه پایین و ازاین چیزا من اولش برای بابام تبلیغ کردم&nbs ...

ای جان عزیزم . بعد تو تبلیغ ویدیو میگیرین از خودتون صحبت میکنین یا فقط عکس از پیج و محصولات میزارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان عزیزم . بعد تو تبلیغ ویدیو میگیرین از خودتون صحبت میکنین یا فقط عکس از پیج و محصولات میزارین؟

بستگی به پولی که میگیری داره 

مثلن بعضیا ازمحصولاتشون برات میفرستن مثل کفش یا خودشون ویدئومیگیرن برات

من تبلیغ رستوران نداشتم ولی دوستم مثل مهدیس فود برای رستورانم اگه تبلیع کنه میره اونجا 

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌

خوش بحالت 

من تازه یه پیج لباس زدم 

فروشم بد نیست ولی عالی هم نیست 

دلم میخواد دنبال کننده هام زیاد باشه حمایت شم ولی خیلی راه دارم انگار 

کار ما هم به شدت به تبلیغ و حمایت نیاز داره 

بیا برای امتحان منو تبلیغ کن 😁